ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντι θα ακολουθήσει την αποστολή των Μαδριλένων για το Game 2 με την Γκραν Κανάρια

EUROLEAGUE /  -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρούντι Φερνάντεθ αναμένεται να ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στα Κανάρια Νησιά για το Game 2 των playoffs της Liga Endesa.

Άτυχος στάθηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ στο Game 1 ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γκραν Κανάρια, με τον Ισπανό φόργουορντ να αποχωρεί με πρόβλημα στον καρπό, μόλις 12 λεπτά μετά από την έναρξη του αγώνα.

Η ανησυχία ήταν έκδηλη στις τάξεις των Μαδριλένων, τόσο για την παρουσία του Ρούντι στο Final Four της EuroLeague (απέναντι στον Ολυμπιακό, 24/5), όσο και για τη συμμετοχή του στα playoffs της Liga Endesa.

Μια ανησυχία, που κατάφερε να μετριάσει ο προπονητής της "βασίλισσας", Τσους Ματέο, στις δηλώσεις του πριν από το δεύτερο παιχνίδι των playoffs απέναντι στα "καναρίνια", εξηγώντας ότι ο 39χρονος φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας μέχρι τα Κανάρια Νησιά:

"Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στις επόμενες ημέρες. Θα ταξιδέψει μαζί μας και ελπίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς. Ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς τους τραυματισμούς. Για τώρα, είμαι αισιόδοξος".

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Γκραν Κανάρια την Παρασκευή (17/5) στις 21:30 για το Game 2 της προημιτελικής σειράς (1-0) της ACB.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ LIGA ENDESA ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ