ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Πελέ αποθέωσε από το νοσοκομείο τον Μέσι, για το κρεσέντο του στο 3ο γκολ της Αργεντινής με την Κροατία

Μουντιάλ 2022: Ο Πελέ αποθέωσε από το νοσοκομείο τον Μέσι, για το κρεσέντο του στο 3ο γκολ της Αργεντινής με την Κροατία
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΛΙ ΝΑΣΙΜΕΝΤΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Πελέ παρακολούθησε τον ημιτελικό Αργεντινή - Κροατία από το δωμάτιο του νοσοκομείου που νοσηλεύεται και στο τρίτο γκολ της αλμπισελέστε έβγαλε το καπέλο του στον Λιονέλ Μέσι, για την εκπληκτική σόλο ενέργεια που έκανε με θύμα τον Γκβάρντιολ.

Η Αργεντινή βρίσκεται ένα βήμα από το να γράψει ιστορία και να κατακτήσει το τρίτο της Μουντιάλ και πρώτο μετά από το 1986, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της σε αυτήν την προσπάθεια.

Το γεγονός μάλιστα πως κάνει απίστευτα πράγματα στα γήπεδα του Κατάρ αν και είναι 35 ετών έχει κάνει μία πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου να στηρίζει την "αλμπισελέστε" μόνο και μόνο για να πάρει τον παγκόσμιο τίτλο ο Pulga.

Το πόσο επιδραστικός είναι ο σούπερ σταρ της Παρί μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από την αντίδραση του Πελέ στο ματς της Αργεντινής με την Κροατία, με τον θρυλικό Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας από τα τέλη Νοεμβρίου, να αποθεώνει τον Αργεντινό.

"Τι όμορφο πράγμα", ήταν το σχόλιο του "μαύρου διαμαντιού" για την εξωπραγματική ενέργεια του Λιονέλ Μέσι στη φάση του τρίτου γκολ της Αργεντινής επί της Κροατίας, με θύμα τον Γκβάρντιολο, με κόρη του Πελέ να δημοσιεύει τις σχετικές photos στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΛΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ