ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Ο Αγουέρο αποκάλυψε πως έλαβε μήνυμα από τον Κανέλο Άλβαρες που τον έκανε να αναθεματίσει την ώρα που γεννήθηκε

Μουντιάλ 2022: Ο Αγουέρο αποκάλυψε πως έλαβε μήνυμα από τον Κανέλο Άλβαρες που τον έκανε να αναθεματίσει την ώρα που γεννήθηκε
2022 ERALDO PERES / ASSOCIATED PRESS

Το "δεν ξέρεις ποδόσφαιρο" του Σέρχιο Αγουέρο στον Κανέλο Άλβαρες, μετά τις απειλές στον Μέσι, οδήγησαν τον Μεξικανό μποξέρ να του στείλει ηχητικά μηνύματα.

Οι απειλές του Κανέλο Άλβαρες στον Μέσι, θεωρώντας πως ο Αργεντινός σταρ πάτησε φανέλα του Μεξικού κατά τους πανηγυρισμούς του, ώθησε τον Σέρχιο Αγουέρο να υπερασπιστεί τον συμπατριώτη του.

Αποφάσισε, λοιπόν, να απαντήσει στην ανάρτηση του Μεξικανού μποξέρ, λέγοντάς του: "Μην ψάχνεις για δικαιολογίες ή προβλήματα, σίγουρα δεν ξέρεις ποδόσφαιρο, ούτε τι γίνεται στα αποδυτήρια. Οι φανέλες είναι πάντα στο πάτωμα μετά το τέλος των αγώνων λόγω του ιδρώτα. Αν δεις καλά, (σ.σ. ο Μέσι) κάνει την κίνηση να πάρει το παπούτσι και κατά λάθος την ακουμπά".

Ο Κανέλο Άλβαρες θέλησε να απαντήσει στον Αγουέρο, αλλά όχι δημόσια. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Αργεντινός σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή του Ιμπάι Γιάνος στο Twitch, έλαβε ένα ηχητικό μήνυμα από τον Μεξικανό στο whatsapp, τρομάζοντας και μόνο στην... ειδοποίηση του μηνύματος!

"Όταν ο Κανέλο είπε ότι θα χτυπούσε τον Λίο, μπήκαμε όλοι στη μέση. Πριν χτυπήσει αυτόν θα πρέπει να χτυπήσει εμένα και άλλους...", είπε αρχικά για να αποκαλύψει στη συνέχεια:

"Μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα. Ξέρετε πόσο τρόμαξα; Με το που είδα το όνομά του στο μήνυμα, χ@@κα πάνω μου. Αναθεμάτισα τη μάνα μου που με γέννησε", είπε ο Αγουέρο, για να προσθέσει πως ο Μεξικανός, στην πραγματικότητα δεν έψαχνε για νέους μπελάδες, αλλά μία "γεφύρωση" της σχέσης τους.

"Μου είπε: «Γ@@το, πάντα μου άρεσες ρε μ@@@κα». Κι εγώ του απάντησα: «Κύριε Κανέλο, πιστεύω πως έχετε κάνει λάθος. Δεν ξέρετε τον Λίο. Αποκλείεται να πάτησε τη φανέλα του Μεξικού. Παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος». Μου ζήτησε, όμως, να σεβαστώ την άποψή του".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ