ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα: Οι Νοτιοκορεάτες έβλεπαν το Γκάνα - Ουρουγουάη στο κινητό και ξέσπασαν στη λήξη του

Μουντιάλ 2022, Νότια Κορέα: Οι Νοτιοκορεάτες έβλεπαν το Γκάνα - Ουρουγουάη στο κινητό και ξέσπασαν στη λήξη του

Οι παίκτες και οι οπαδοί της Νότιας Κορέας έβλεπαν από τα κινητά τους την εξέλιξη στην αναμέτρηση της Γκάνας με την Ουρουγουάη και μετά τη λήξη του αγώνα ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Σασπένς έως το φινάλε είχε ο όγδοος όμιλος του Μουντιάλ. Η Νότια Κορέα επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Πορτογαλίας και προκρίθηκε στους 16. Το ματς είχε λήξει νωρίτερα από αυτό της Γκάνας με την Ουρουγουάη. Οι παίκτες του Μπέντο δεν ήθελαν άλλο γκολ από τη σελέστε, καθώς τότε θα έμεναν εκτός.

Έτσι, όλη η Νότια Κορέα έβλεπε στο κέντρο του γηπέδου αγκαλιασμένη στο κέντρο του γηπέδου τα τελευταία λεπτά στο Γκάνα - Ουρουγουάη. Μάλιστα, το ίδιο συνέβαινε και στις κερκίδες.

Μόλις το Γκάνα - Ουρουγουάη έληξε 0-2 και η Νότια Κορέα κλείδωσε την πρόκριση άπαντες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ