ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μπερνάρντο Σίλβα: "Βλέπω τον Ρονάλντο να είναι συγκεντρωμένος και γεμάτος κίνητρα"

Μουντιάλ 2022, Μπερνάρντο Σίλβα: "Βλέπω τον Ρονάλντο να είναι συγκεντρωμένος και γεμάτος κίνητρα"
@2022 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο πως υπάρχουν τριβές στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας μετά από τη συνέντευξη που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως ο CR7 είναι συγκεντρωμένος στην εθνική ομάδα.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν όπου επιτέθηκε σε πολύ κόσμο εντός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ταρακούνησε συθέμελα τον αγγλικό σύλλογο, ενώ έκανε πολλούς να σκεφτούν πως αυτό το άσχημο κλίμα θα μεταφερόταν και στην εθνική Πορτογαλίας όπου συνυπάρχουν αυτές τις ημέρες ο CR7 με συμπαίκτες του στους κόκκινους διαβόλους στο πλαίσιο του Μουντιάλ.

Σύμφωνα πάντως με τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο (19/11), την επομένη της άφιξης της πορτογαλικής αποστολής στο Κατάρ, αυτή η κόντρα δεν αγγίζει τους Ίβηρες, με τον μεσοεπιθετικό της Σίτι να ξεκαθαρίζει πως ο 37χρονος σούπερ σταρ ενδιαφέρεται για το πώς θα πετύχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

"Οι ειδήσεις από την Αγγλία δεν έχουν να κάνουν με την εθνική Πορτογαλίας ούτε με εμένα, αφορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ακόμα και να ήμουν δεν θα απαντούσα", δήλωσε αρχικά ο Σίλβα, για να προσθέσει:

"Βλέπω τον Ρονάλντο να είναι γεμάτος κίνητρα και συγκεντρωμένος, όπως όλοι μας. Είναι εδώ για να βοηθήσει τη χώρα μας και την εθνική μας ομάδα. Γίνεται πολλή κουβέντα για αυτό το θέμα, έχουμε όμως ένα Μουντιάλ να πάρουμε μέρος".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ