ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ θα κάνει διακοπή συμβολαίου στον Πορτογάλο και ετοιμάζει μήνυση εναντίον του

Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ θα κάνει διακοπή συμβολαίου στον Πορτογάλο και ετοιμάζει μήνυση εναντίον του
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν όπου έβαλε στο κάδρο της κριτικής του ουκ ολίγους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με τον αγγλικό σύλλογο να περνάει στην αντεπίθεση με δυναμικό τρόπο.

Η περιλάλητη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν όχι μόνο τάραξε τα ήρεμα νερά και έφερε αναταραχή αλλά προκάλεσε φουρτούνες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη δράση του Πορτογάλου σούπερ σταρ να φέρνει αντίδραση.

Αυτήν έρχεται από την πλευρά των κόκκινων διαβόλων, με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου να ανακοινώνει την Παρασκευή (18/11) πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις απέναντι στον CR7 και τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η απάντηση στον 37χρονο Πορτογάλου θα είναι σκληρή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το "ESPN", οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου περίμεναν μέχρι να προβληθεί όλη η συνέντευξη του Ρονάλντο και να έχουν στα χέρια τους το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό πριν προβούν στην παραμικρή κίνηση, με τη διοίκηση των κόκκινων διαβόλων να αναμένεται να προχωρήσει στη διακοπή του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2023).

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν μάλιστα πως οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ προτίθενται να ζητήσουν νομικές συμβουλές για το αν μπορούν να κάνουν μήνυση εναντίον του πεντάκις κατόχου της Χρυσής Μπάλας, έχοντας στο μυαλό τους πως έγιναν δηλώσεις από την πλευρά του που έκαναν ζημιά στο προφίλ και στην αξιοπιστία του συλλόγου.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά από τη διαρροή των πρώτων κομματιών της συνέντευξης του Ρονάλντο υπήρξε δυσαρέσκεια από αρκετούς συμπαίκτες του ενώ ο Έρικ τεν Χαχ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση να λύσει άμεσα το θέμα, μέσω της αποχώρησης του Πορτογάλου από την ομάδα μετά τη λήξη του Μουντιάλ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ