ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μοράτα: "Το όνειρο τελείωσε με οδυνηρό τρόπο, οι πιο πληγωμένοι είμαστε εμείς"

Μουντιάλ 2022, Μοράτα: "Το όνειρο τελείωσε με οδυνηρό τρόπο, οι πιο πληγωμένοι είμαστε εμείς"
@2022 /LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Άλβαρο Μοράτα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχτηκε πως η πορεία της Ισπανίας στο Μουντιάλ δεν κάλυψε τις προσδοκίες της, με τον φορ της Ατλέτικο να κάνει λόγω για οδυνηρό αποκλεισμό μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Έχει συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την ήττα από το Μαρόκο στα πέναλτι και μερικές ώρες από την επιστροφή της αποστολής της Ισπανίας στα πάτρια εδάφη (γύρισαν 14 παίκτες, έμειναν 12 στο Κατάρ), ωστόσο η πίκρα του αποκλεισμού στη φάση των "16" του Μουντιάλ δεν έχει φύγει ακόμα από το στόμα του Άλβαρο Μοράτα.

Ο φορ της Ατλέτικο θέλησε μάλιστα να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του μέσω ανάρτησης στα social media, τονίζοντας πως οι παίκτες είναι εκείνοι που υποφέρουν περισσότερο αφού η συμμετοχή σε μία τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ξεχωριστό γεγόνος.

"Το όνειρο της συμμετοχής σε ένα Μουντιάλ ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το προβλεπόμενο και με τρόπο επώδυνο. Είμαστε ιδιαίτερα στενοχωρημένοι για τους εκατομμύρια οπαδούς που μας στήριξαν, είτε στο Κατάρ είτε στην Ισπανία.

Και για τις οικογένειές μας, που είναι πάντα σε δύσκολη θέση. Εμείς είμαστε οι περισσότερο πληγωμένοι, επειδή το να παίζεις σε ένα Μουντιάλ είναι κάτι το ξεχωριστό και είναι δύσκολο να λες αντίο.

Δώσαμε τα πάντα για να κάνουμε τη χώρα μας χαρούμενη, όμως είναι ξεκάθαρο πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας", έγραψε χαρακτηριστικά το απόγευμα της Τετάρτης (07/12) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ