ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Ισπανίας γύρισε στην Μαδρίτη με 14 παίκτες, οι άλλοι 12 έμειναν για διακοπές στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η αποστολή της Ισπανίας γύρισε στην Μαδρίτη με 14 παίκτες, οι άλλοι 12 έμειναν για διακοπές στο Κατάρ
@2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο αποκλεισμός από το Μαρόκο στους "16" του Μουντιάλ υποχρέωσε την Ισπανία να φτιάξει βαλίτσες για... Μαδρίτη, ωστόσο η αποστολή που γύρισε στα πάτρια εδάφη είχε μόνο 14 παίκτες μιας που οι υπόλοιποι θέλησαν να κάνουν διακοπές στο Κατάρ.

Η Ισπανία πήγε με πολλά όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες στο Κατάρ έχοντας ως προίκα την παρουσία της στα ημιτελικά του Euro 2020 και στον τελικό του πρόσφατου Nations League, όμως το ταξίδι δεν κράτησε για πολύ, με το Μαρόκο να αποκλείει την φούρια ρόχα στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να παίρνει εκείνο το εισιτήριο για τους 8 απέναντι στην Πορτογαλία.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως σε σύγκριση με την αποστολή που ταξίδεψε στην Ντόχα μέσα στον Νοέμβριο, εκείνη που επέστρεψε στην Μαδρίτη το απόγευμα της Τετάρτης (07/12) ήταν κατά πολύ μικρότερη σε μέγεθος.

Αιτία μία συμφωνία που είχε κλειστεί εδώ και καιρό, με τους Ισπανούς διεθνείς να έχουν δώσει τα χέρια με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας πως σε περίπτωση που δεν έφταναν ως τα τελευταία ματς θα μπορούσαν κάποιοι εξ αυτών να έχουν μερικές ακόμα ημέρες ξεκούρασης κοντά στην Ντόχα.

Όπως αναφέρει η "Marca" στο σχετικό ρεπορτάζ της, μόνο 14 ποδοσφαιριστές της εθνικής Ισπανίας ήταν μαζί με τον Λουίς Ενρίκε στην πτήση της επιστροφής, και αυτοί ήταν οι εξής: Σαράμπια, Μπαλντέ, Λαπόρτ, Γκάβι, Μπουσκέτς, Πάου Τόρες, Φεράν Τόρες, Όλμο, Σιμόν, Πίνο, Πέδρι, Φάτι, Νίκο Γουίλιαμς και Ράγια.


Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ