ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Κόστα Ρίκα: Οι παίκτες έμειναν "κλειδωμένοι" στα αποδυτήρια για άλλο ένα 90λεπτο μετά το 7-0

Μουντιάλ 2022, Κόστα Ρίκα: Οι παίκτες έμειναν "κλειδωμένοι" στα αποδυτήρια για άλλο ένα 90λεπτο μετά το 7-0
2022 FRANK AUGSTEIN / ASSOCIATED PRESS

Η αποκαρδιωτική πρώτη παρουσία της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ 2022 έφερε απογοήτευση αλλά και γκρίνια, με τους ποδοσφαιριστές του Λουίς Φερνάντο Σουάρες να κλείνονται στα αποδυτήρια για μιάμιση ώρα.

Η Κόστα Ρίκα είχε τη χειρότερη εμφάνιση εθνικής ομάδας που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ 2022. Τα επτά γκολ από την Ισπανία είναι αρκετά για να το επιβεβαιώσουν, μαζί με τις μηδέν τελικές και το 80-20 (%) στην κατοχή των δύο ομάδων, που αποτυπώνουν τη χαοτική διαφορά δυναμικότητάς τους.

Το 7-0 έπεσε "βαρύ" στο συγκρότημα του Λουίς Φερνάντο Σουάρες, προκαλώντας τριγμούς στις τάξεις της ομάδας, τόσο στο χορτάρι όσο και στο... τρίτο ημίχρονο, εντός των αποδυτηρίων.

Όπως μετέφερε και ο απεσταλμένος του SPORT24, Βασίλης Τεμπέλης στην εκπομπή "Mundial Morning Show", κατά τη διάρκεια του αγώνα αρκετοί παίκτες της Κόστα Ρίκα μιλούσαν έντονα μεταξύ τους, με την αμυντική "πλημμύρα" να φέρνει μοιραία και εκνευρισμό.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες και προπονητικό επιτελείο έμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια για... άλλο ένα 90λεπτο, γεγονός που, σύμφωνα και με τους απεσταλμένους της χώρας στο Κατάρ, είναι πρωτοφανές στα χρονικά της εθνικής. Ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να έλεγε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στους παίκτες του μετά από μία τέτοια ήττα, ωστόσο, η παραμονή τους στα αποδυτήρια για μιάμιση ώρα μαρτυρά και το βαρύ κλίμα στην ομάδα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ