ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Κιμ Μιν - Τζάε: "Θέλω να παίξω με τη Βραζιλία με κάθε κόστος, ακόμα κι ενός σοβαρού τραυματισμού"

Ο στόπερ της Νάπολι Κιμ Μιν Τζάε
Ο στόπερ της Νάπολι Κιμ Μιν Τζάε @ 2022 JULIO CORTEZ / AP IMAGES

Ο αγώνας της Νότιας Κορέας με τη Βραζιλία στους "16" του Μουντιάλ 2022 είναι υψίστης σημασίας για τον Κιμ Μιν - Τζάε. Σε τέτοιο βαθμό που δεν τον πειράζει ούτε αν υποστεί σοβαρό τραυματισμό.

Ο στόπερ της Νάπολι, Κιμ Μιν - Τζάε, μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά το ματς με την Πορτογαλία, εξέφρασε την απογοήτευσή του που δεν είχε δώσει το παρών εξαιτίας τραυματισμού, όμως δεν θέλει με τίποτα να χάσει τη μάχη απέναντι στη Βραζιλία για τα νοκ-άουτ του Μουντιάλ 2022.

Μάλιστα στο παιχνίδι με τη σελεσάο 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι διατεθειμένος να ρισκάρει ακόμα και έναν σοβαρό τραυματισμό.

"Όλοι τα πήγαν καλά, αλλά τώρα χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Λυπήθηκα που δεν ήμουν στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω από τον πάγκο, αλλά ο τραυματισμός που έπαθα δεν μου επέτρεψε να είμαι στο 100%, οπότε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι αισθανθήκαμε καλύτερα να μην το ρισκάρουμε".

Για το ματς με τη Βραζιλία τόνισε: "Θέλω να κάνω τα πάντα για να είμαι στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος να παίξω σε κάθε κόστος, ακόμα και ενός σοβαρού τραυματισμού".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ