ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Φαν Ντάικ: "Τιμή που θα παίξω κόντρα στον Μέσι, έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών"

Μουντιάλ 2022, Φαν Ντάικ: "Τιμή που θα παίξω κόντρα στον Μέσι, έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ SKY SPORTS NEWS ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δήλωσε πανέτοιμος ενόψει της κόντρας με την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, με τον στόπερ της Λίβερπουλ να κάνει λόγο για την ευκαιρία που έχει η Ολλανδία από τη στιγμή που απέχει τρία ματς από το να γράψει ιστορία στο Μουντιάλ.

Η Ολλανδία είναι μεταξύ των οκτών κορυφαίων ομάδων στον κόσμο και διατηρεί ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης ενός Μουντιάλ για πρώτη φορά στην ιστορία της, ωστόσο για να μην σβήσει αυτό θα χρειαστεί την ερχόμενη Παρασκευή (10/12) να ξεπεράσει ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο.

Αυτό της Αργεντινής, της ομάδας που την έχει πληγώσει τόσο στο μακρινό παρελθόν (στον τελικό του 1978, στην παράταση) όσο και στο κοντινό (στον ημιτελικό του 2014, στα πέναλτι), με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

"Η Αργεντινή έχει φανταστική ομάδα και φανταστικούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις γραμμές. Μπορείς να αλλάξεις την ατμόσφαιρα στο στάδιο παίζοντας καλά και βάζοντας ένα γρήγορο γκολ.

Δεν προετοιμαζόμαστε μόνο για τον Μέσι αλλά για όλη την Αργεντινή, η οποία έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι Ολλανδία κόντρα σε Μέσι αλλά Ολλανδία κόντρα σε Αργεντινή.

Ο Μέσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και τα τελευταία 15 χρόνια έχει κυριαρχήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο", τόνισε ο στόπερ της Λίβερπουλ, για να προσθέσει:

"Έχουμε τον απόλυτο σεβασμό για αυτόν και θα είναι τιμή για μένα να παίξω απέναντί του. Επαναλαμβάνω ωστόσο πως το ματς είναι μεταξύ της Ολλανδίας και της Αργεντινής, ουδείς μπορεί να κερδίσει ένα ματς μόνος του.

Είμαι υπερήφανος που έχω φτάσει μέχρι εδώ και που έχω την ευκαιρία να βρεθώ σε έναν ημιτελικό. Έχουμε πείνα και όνειρα. Μπορεί να απέχουμε τρία μόνο ματς από τη δόξα. Αυτή είναι η ευκαιρία μας.

Ειλικρινά, ελπίζω να μην πάμε σε πέναλτι, όμως προετοιμαζόμαστε και για αυτό το ενδεχόμενο".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ