ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Μέσι: Μεξικανή πολιτικός ζήτησε να κηρυχθεί "persona non grata" ο Αργεντινός σούπερ σταρ

Ο Μέσι στην αναμέτρηση Αργεντινή - Αυστραλία
Ο Μέσι στην αναμέτρηση Αργεντινή - Αυστραλία 2022 AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Η Μεξικανή πολιτικός, Μαρία Κλεμέντε Γκαρσία Μορένο, ζήτησε να κηρυχθεί ο Λιονέλ Μέσι "persona non grata" (ανεπιθύμητο πρόσωπο) και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα επειδή πάτησε τη φανέλα της ομάδας κατά τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια.

Κατά τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ, το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα VIDEO, το οποίο δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να πατάει μία φανέλα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα ήταν της ομάδας του Μεξικού.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Μεξικάνο μποξέρ, Κανέλο Άλβαρες, να περνά στην επίθεση μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Εκτός αυτού, η Μεξικανή τρανσέξουαλ πολιτικός, Μαρία Κλεμέντε Γκαρσία Μορένο, ζήτησε να κηρυχθεί ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν "persona non grata" (ανεπιθύμητο πρόσωπο) και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΕΞΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ