ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Έμερι για Μαρτίνες: "Θα του μιλήσω για τον πανηγυρισμό του"

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πανηγυρίζει την ανάδειξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα του Μουντιάλ 2022 με το τρόπαιο μπροστά από τα γεννητικά του όργανα
Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες πανηγυρίζει την ανάδειξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα του Μουντιάλ 2022 με το τρόπαιο μπροστά από τα γεννητικά του όργανα © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Ουνάι Έμερι ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του Εμιλιάνο Μαρτίνες και τόνισε πως θα του μιλήσει από κοντά γι' αυτούς.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν από τα πρόσωπα του τελικού. Όχι μόνο για τις σπουδαίες επεμβάσεις του, αλλά και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Ο πανηγυρισμός του Αργεντινού τερματοφύλακα, που τοποθέτησε το "χρυσό γάντι" στα γεννητικά του όργανα προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ και η προκλητική συμπεριφορά του προς τον Κιλιάν Εμπαπέ προκάλεσε έντονη κριτική.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουνάι Έμερι ρωτήθηκε για τον Μαρτίνες, και τόνισε πως όταν τον δει από κοντά θα του μιλήσει προσωπικά για τους πανηγυρισμούς του.

"Όταν έχεις έντονα συναισθήματα είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Θα του μιλήσω την επόμενη εβδομάδα για κάποιους πανηγυρισμούς του. Σέβομαι ότι είναι με την ομάδα του. Όταν είναι μαζί μας, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε μαζί του. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του.

Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτόν. Κάθε οπαδός της Άστον Βίλα πρέπει να είναι. Θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, τώρα πρέπει να ξεκουραστεί μετά από πολλές συγκινήσεις και σκληρή δουλειά".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ