ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Μαρτίνες έβαλε το πρόσωπο του Εμπαπέ σε μία κούκλα μωρό στη φιέστα

Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Ο Μαρτίνες έβαλε το πρόσωπο του Εμπαπέ σε μία κούκλα μωρό στη φιέστα
TWITTER

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είχε μαζί του στο πούλμαν της φιέστας της Αργεντινής ένα μωρό με κολλημένο στο κεφάλι το πρόσωπο του Κιλιάν Εμπαπέ, συνεχίζοντας το πείραγμα στον Γάλλο επιθετικό.

Σε.. βεντέτα εξελίσσεται η σχέση του Εμιλιάνο Μαρτίνες με τον Κιλιάν Εμπαπέ, η οποία αναπτύχθηκε στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και συνεχίζεται μέχρι και τη φιέστα της Αργεντινής για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ σκόραρε τέσσερις φορές απέναντι στον τερματοφύλακα της "αλμπισελέστε" την Κυριακή, η μία εκ των οποίων στη διαδικασία των πέναλτι. Παρ' όλα αυτά, ήταν αυτός που στενοχωρήθηκε στο τέλος, αφού το τρόπαιο κατέληξε στους Αργεντινούς.

Αν και αρχικά ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα πλησίασε τον πεσμένο στο χορτάρι του Λουσαΐλ Εμπαπέ για να τον παρηγορήσει, στη συνέχεια ήταν τουλάχιστον περιπαικτικός προς τον Γάλλο αντίπαλό του.

Στα αποδυτήρια, εν μέσω χορών και πανηγυρισμών, ζήτησε ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ, ενώ στη φιέστα επέφερε και δεύτερο πλήγμα εις βάρος του επιθετικού της Παρί.

Στο ανοιχτό πούλμαν της φιέστας, ο Μαρτίνες εμφανίστηκε με μία κούκλα μωρό, η οποία στο κεφάλι της είχε κολλημένο το πρόσωπο του Εμπαπέ με μία γκριμάτσα στενοχώριας.

Η κούκλα ήταν στην αγκαλιά του Μαρτίνες, με τον Λιονέλ Μέσι δίπλα του να μην δείχνει να έχει πρόβλημα για τον εμπαιγμό του συμπαίκτη του στην Παρί.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ