ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μότζι: "Δεν έπρεπε να πάρει τον Ίμπρα η Ίντερ"

Μότζι: "Δεν έπρεπε να πάρει τον Ίμπρα η Ίντερ"
New Image

Την πεποίθησή του οτι η διοίκηση της Ίντερ επωφελήθηκε από το σκάνδαλο calciopolis για να "αρπάξει" τον Ιμπραΐμοβιτς, εξέφρασε ο Λουτσιάνο Μότζι

"Το ποδόσφαιρο δεν είναι διαφθορά, είναι επιχείρηση και το μάνατζμεντ υπάρχει για να αναπτύσεται το προϊόν. Θα πρέπει να είσαι έξυπνος για να κινείσαι σε αυτό το περιβάλλον", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώην παράγοντας της Γιουβέντους, και συνέχισε:

"Η Ίντερ δεν νίκησε, όμως από την ώρα που πήραν τον Ιμπραΐμοβιτς, ανέβασε όλη την ομάδα και τώρα είναι νικητές. Είχα τον Ιμπραΐμοβιτς και αν ήμουν ακόμα εκεί δεν θα τον είχα πουλήσει ποτέ στην Ίντερ. Εγώ νικούσα πάντα και είχα τις καλύτερες ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, εγώ είχα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με εννέα από αυτούς".


Ο Λουτσιάνο Μότζι, ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που επλήγη περισσότερα μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου calciopolis, μίλησε για τα συναισθήματα που τον κυρίευσαν εκείνη την περίοδο.

"Ένιωθα σαν ένα τρένο που είχε εκτροχιαστεί. Από τον θρίαμβο και την υψηλή θέση, έπεσα χαμηλά. Φοβόμουν να βγω από το σπίτι καθώς δεν ήξερα ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των οπαδών".


Όσο για τις κατηγορίες ότι ηγείτο της "ποδοσφαιρικής μαφίας" που επηρέαζε τους αγώνες υπέρ της Γιουβέντους στο παρελθόν, ο Μότζι υποστήριξε ότι στο πρόσωπό του όλη η Ιταλία βρήκε τον ιδανικό αποδιοπομπαίο τράγο.

"Οι άνθρωποι με μισούν επειδή έχω κερδίσει πάρα πολλά. Δεν είμαι άγγελος, όμως υπάρχουν πολλοί που είναι περισσότερο διαβολικά πλάσματα από εμένα. Υπάρχουν αυτοί που κατασκοπεύουν παράνομα τον κόσμο, και τώρα λένε ότι τα λάθη των διαιτητών είναι ανθρώπινα. Τώρα οι διαιτητές κάνουν περισσότερα λάθη από κάθε άλλη φορά".









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ