ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ρανιέρι: "Όλοι θέλουν να νικήσουμε την Ίντερ"

Ρανιέρι: "Όλοι θέλουν να νικήσουμε την Ίντερ"
New Image

Την πεποίθηση ότι είναι σημαντικό η Γιουβέντους να νικήσει την Ίντερ για το... καλό του πρωταθλήματος εξέφρασε ο τεχνικός των "μπιανκονέρι"

Με δεδομένο ότι η Ίντερ κυριάρχησε απόλυτα την περσινή σεζόν ενώ φέτος έχει διαφορά τριών πόντων από τον πλησιέστερο διώκτη της, πολλοί υποστηρίζούν ότι με νίκη των "νερατζούρι" στο Τορίνο το βράδυ της Κυριακής το πρωτάθλημα θα χάσει αυτόματα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός του, κάτι που συμμερίζεται απόλυτα και ο τεχνικός της Γιουβέντους.
"Νομίζω ότι είναι σημαντικό να νικήσουμε την Ίντερ όχι μόνο για το δικό μας συμφέρον αλλά για το καλό της Serie A", τόνισε ο Ρανιέρι και συνέχισε:

"Μόνο η Ίντερ μπορεί να πετάξει αυτό το σκουντέτο, όμως θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βρεθούμε στο δρόμο τους.

Τα μίντια και οι οπαδοί μας ζητούν τη νίκη σε αυτό το ματς από την έναρξη κιόλας της προετοιμασίας, το ματς είναι σημαντικό και όλη η Ιταλία θα ζητωκραυγάζει για τη Γιουβέντους, εκτός φυσικά από τους οπαδούς της Ίντερ"



Ούτε η Γιουβέντους ούτε η Ίντερ θα είναι ευτυχισμένοι με την ισοπαλία. Πιστεύω ότι θα είναι ένα ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι.

Σε παιχνίδια όπως αυτό βασίζεσαι σε άτομα που ξέρουν τί αντιπροσωπεύει ένα ματς Γιουβέντους-Ίντερ, όπως ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ζητάω κάτι παραπάνω από αύτόν γιατί είναι το σύμβολό μας και ο αρχηγός μας.



Ελπίζω ότι όταν θα πάμε στο Σαν Σίρο για τον δεύτερο γύρο η διαφορά μεταξύ μας θα είναι ακόμα τρεις πόντοι, καθώς θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε".






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ