ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ιακουίντα: "Μας φοβάται η Ίντερ"

Ιακουίντα: "Μας φοβάται η Ίντερ"
New Image

Πεπεισμένος πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας φοβάται το ματς με τη Γιουβέντους, παρότι είναι θεωρητικά καλύτερη, εμφανίστηκε ο φορ των "μπιανκονέρι"

"Mας φοβούνται, είμαι πεπεισμένος για αυτό", τόνισε το καλοκαιρινό μετεγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους από την Ουντινέζε, και συνέχισε:

"Η Ίντερ είναι ισχυρότερη από εμάς στα χαρτιά, όμως και εμείς έχουμε παίκτες πρωταθλητές. Δεν απέχουμε τόσο πολύ από αυτούς αγωνιστικά και μπορούμε να τους δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα.

Η φετινή κούρσα για τον τίτλο είναι πραγματικά ισορροπημένη και υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι κοντά η μία στην άλλη στην κατάταξη. Η Ίντερ είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή μετά από τους πρώτους 10 αγώνες, όμως θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε επιθυμία για εκδίκηση".



Αυτή τη στιγμή, η Γιουβέντους μοιράζεται την 3η θέση του πίνακα με τη Φιορεντίνα, απέχοντας έναν πόντο από τη Ρόμα και τέσσερις από την Ίντερ, με τους ανθρώπους των "μπιανκονέρι" να ονειρεύονται μέρες της σεζόν 2005-06 (πριν τον υποβιβασμό της στη Serie B), όταν και επικράτησαν και στις δύο αναμετρήσεις εκείνης της περιόδο επί της Ίντερ.

"Το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ το περιμένουμε όλοι μας, ο σύλλογος, οι παίκτες και οι οπαδοί", σχολίασε ο πρώτος σκόρερ του φετινού Καμπιονάτο, Νταβίντ Τρεζεγκέ, και πρόσθεσε:

"Πέρυσι ήμασταν στη Serie B και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή για ποδοσφαιρική εκδίκηση. Η Γιουβέντους θα δείξει σε αυτό το ματς το πόσο μεγάλη ομάδα είναι".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ