ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόντριτς: "Το comeback κόντρα στην Σίτι ήταν το πιο δύσκολο, με την Παρί ζήσαμε 20 λεπτά τρέλας"

Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρί στο Champions League | 9 Μαρτίου 2022
Ο Λούκα Μόντριτς πανηγυρίζει νίκη της Ρεάλ κόντρα στην Παρί στο Champions League | 9 Μαρτίου 2022 @2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Τα παιχνίδια κόντρα σε Παρί και Μάντσεστερ Σίτι στο Μπερναμπέου δύσκολα θα σβήσουν από τη μνήμη του Λούκα Μόντριτς, με τον Κροάτη να κάνει ειδική αναφορά στις επικές αναφορές της Ρεάλ στο πλαίσιο βράβευσής του από την Marca.

Ο Λούκα Μόντριτς είναι από τους παίκτες που αποτελούν σημεία αναφοράς της Ρεάλ την τελευταία δεκαετία και το βράδυ της Τετάρτης (18/5) έλαβε μία ξεχωριστή αναγνώριση, με την "Marca" να του απονέμει το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο "MARCA Leyenda" που έχει δοθεί σε παίκτες που έχουν σημαδέψει την ιστορία του παγκοσμίου αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της βράβευσής του ο Κροάτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και σε μερικές από τις καλύτερες στιγμές στη φετινή σεζόν των μερένγκες, με τα ματς κόντρα σε Παρί και Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League να είναι τα πρώτα που του ήρθαν στο μυαλό.

"Η πιο δύσκολη ανατροπή ήταν αυτή απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι επειδή σχεδόν δεν υπήρχε άλλος χρόνος, όμως η ομάδα και ο κόσμος πίστεψαν μέχρι τέλους επειδή είναι στο dna αυτού του συλλόγου.

Στο τέλος τα καταφέραμε", είπε για το απίστευτο 3-1 επί της Παρί στο Μπερναμπέου, για να προσθέσει για το ματς κόντρα στην Παρί:

"Ήταν το παιχνίδι που είχε την περισσότερη πλάκα. Ήταν 15 με 20 λεπτά τρέλας επειδή είναι δύσκολο να εξηγήσω με άλλο τρόπο αυτό που συμβαίνει σε βραδιές Champions League στο Μπερναμπέου.

Ήταν η αρχή πολλών μαγικών βραδιών που μας έχουν στείλει στο Παρίσι, όπου εκεί ελπίζουμε να κατακτήσουμε ένα ακόμα Champions League".

Κληθείς δε να μιλήσει για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την Ρεάλ, στην οποία κλείνει φέτος μία δεκαετία, ο νικητής της Χρυσής Μπάλας το 2018, ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Ξέρω πόσο πολύ με αγαπάει ο κόσμος της Ρεάλ, μου το δείχνουν στους αγώνες και στο δρόμο. Είμαι ευγνώμων για την αγάπη που μου δείχνουν κάθε ημέρα. Η Ρεάλ είναι τα πάντα για μένα, είναι το σπίτι μου.

Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου εδώ, είμαι πολύ ευτυχισμένος και το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ