LA LIGA

Ρεάλ - Λεβάντε 6-0: Σόου της πρωταθλήτριας στο Μπερναμπέου

Ο Βινίσιους πανηγυρίζει το γκολ με τους συμπαίκτες του στο Ρεάλ - Λεβάντε
Ο Βινίσιους πανηγυρίζει το γκολ με τους συμπαίκτες του στο Ρεάλ - Λεβάντε © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Ρεάλ παρότι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον από το ματς με τη Λεβάντε, έστησε πάρτι στο Μπερναμπέου, παίρνοντας μία εμφατική νίκη με 6-0, όπως αρμόζει στους πρωταθλητές. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βινίσιους, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η Ρεάλ είναι βαθμολογικά εδώ και λίγες μέρες πρωταθλήτρια Ισπανίας, ωστόσο οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι προσέφεραν για ακόμα μία φορά πλούσιο θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Οι φετινοί πρωταθλητές σαν σε προπόνηση διέλυσαν την ουραγό Λεβάντε -η οποία υποβιβάστηκε- με 6-0 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της La Liga, με τον Βινίσιους να πετυχαίνει χατ-τρικ, τον Καρίμ Μπενζεμά να πιάνει τον Ραούλ στη δεύτερη θέση των σκόρερ του συλλόγου, τον Μόντριτς να μοιράζει τρεις ασίστ και τον Βαλβέρδε να έχει τρία δοκάρια.

Οι μερένγκες ήταν επιβλητικοί καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την πρώτη προειδοποίηση να έρχεται μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα, με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Μεντί ήταν εκείνος όμως, που άνοιξε το σκορ στο 13'. Προτού μάλιστα, η Ρεάλ κάνει το 2-0 με τον Μπενζεμά, ο Βαλβέρδε έχασε τεράστια ευκαιρία στο 16', καθώς το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Ωστόσο, το δεύτερο γκολ ήρθε στο 19', όταν έπειτα από ασίστ του Μόντριτς, ο Γάλλος σταρ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Καρντένας για το 2-0, φτάνοντας τα 27 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά έφτασε τα 323 στη La Liga, πιάνοντας τον Ραούλ στη δεύτερη θέση των σκόρερ.

Το ξέφρενο πάρτι συνεχίστηκε με τον Ροντρίγκο να πετυχαίνει στο 34' το τρίτο γκολ της Ρεάλ και τον Βινίσιους να γράφει το 4-0 στο 45', ενώ νωρίτερα ο Βαλβέρδε που είναι ο άτυχος της βραδιάς είχε δύο ακόμα δοκάρια στο 38' και το 42'.

Η Λεβάντε, η οποία δυσκολευόταν εξαιρετικά να κυκλοφορήσει την μπάλα είχε μόλις μία τελική στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι συνέχισαν να το σόου, με τον Μπενζεμά να μπαίνει στην περιοχή, να αποφεύγει εξαιρετικά τον κίπερ των φιλοξενούμενων και να σπάει στον Βινίσιους, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 5-0.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ασταμάτητος και μετά από λάθος στην άμυνα της Λεβάντε πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του χατ τρικ, φτάνοντας τα 17 γκολ τη φετινή σεζόν, αφού σκόραρε στο 83' και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.

Ρεάλ: Κουρτουά, Βάθκεθ, Βαγέχο, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε (75' Πέτερ), Καμαβίνγκα, Μόντριτς (75' Κρόος), Ροντρίγκο (62' Ντίας), Μπενζεμά (74' Γιόβιτς), Βινίσιους.

Λεβάντε: Καρντένας, Μιραμόν, Πιερ (77' Βέζο), Ποστίγκο, Κάσερες, Σον, Ραντόγια, Πεπελού, Μελέρο (57' Καντέρο), Γκόμεζ (58' Σαλβαδόρ), Μοράλες.

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ