ΙΝΤΕΡ

Μόνο τη Ρόμα φοβάται ο Κρους

Μόνο τη Ρόμα φοβάται ο Κρους
Κρους-Ίντερ

Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα που θεωρεί πιο επικίνδυνη για την κατάκτηση του σκουντέτο με την Ίντερ, είναι η Κυπελλούχος Ιταλίας Ρόμα

Τη φετινή σεζόν όμως ο Αργεντινός επιθετικός έχει βαλθεί να αναγκάσει τον Ρομπέρτο Μαντίνι να ξεκινάει την... αναγγελία του αρχικού σχήματος σε κάθε ματς ξεκινώντας από το όνομά του, καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ της Ίντερ με 10 τέρματα σε 13 συμμετοχές (σκοράρει 1 τέρμα κάθε 89,7 λεπτά), ενώ έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία επτά παιχνίδια των "νερατζούρι" για το πρωτάθλημα.
"Αυτό που πέτυχα κόντρα στην Γιουβέντους ήταν το καλύτερο όσον αφορά στην κίνηση, καθώς κατάφερα να κινηθώ πιο γρήγορα από τους αμυντικούς", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "Studio Sport" και συνέχισε:

"Με τη Μίλαν μέσα σε λίγα μέτρα κατάφερα να εκτελέσω πολύ γρήγορα και ευτυχώς που όλα πήγαν καλά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα".


Όσο για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος το ποδόσφαιρο, υποστήριξε πως το βλέπει περισσότερο ως παιχνίδι: "Προσπαθώ να κάνω πάντα τη δουλειά μου, ξέροντας ότι είναι διασκέδαση, ότι έχω την πιθανότητα να διασκεδάσω, να παίζω ποδόσφαιρο, να ασχολούμαι με τον αθλητισμό.

Όμως από την άλλη πλευρά το βλέπω ως μία δουλειά που πρέπει να την σέβομαι από κάθε άποψη".




Η ομάδα πάντως που υπολογίζει περισσότερο ο άσος των πρωταθλητών Ιταλίας και την θεωρεί πιο επικίνδυνη αντίπαλο για την ομάδα του στην κούρσα της προς το τρίτο σερί σκουντέτο είναι η Ρόμα:

"Η Φιορεντίνα είνα μία ομάδα που μου είχε προκαλέσει έκπληξη, με δεδομένο τους πολλούς νεαρούς παίκτες που τα πάνε καλά εκεί, όμως πιστεύω ότι η Ρόμα έχει κάτι το παραπάνω.

Η Ίντερ αυτή τη στιγμή απέχει πολύ από τους διώκτες της, όμως κανείς δεν ξέρει στο ποδόσφαιρο πως θα τελειώσουν τα πράγματα.

Μένουν ακόμα δύο παιχνίδια για το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ απέχουμε ακόμη πάρα πολύ από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος",

κατέληξε στις δηλώσεις του.








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ