ΙΝΤΕΡ

Ιμπραΐμοβιτς:”Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ”!

Ιμπραΐμοβιτς:”Θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ”!
Ιμπραΐμοβιτς

Ο Σουηδός άσσος της Ίντερ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του είπε ότι επιθυμεί την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ

Μπορεί η Ίντερ να κατέκτησε την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα και φέτος να έχει ένα σοβαρό προβάδισμα για να το ξαναπάρει, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Την προηγούμενη σεζόν αποκλείστηκαν στην φάση των “16” από την Βαλένθια απογοητεύοντας τον κόσμο τους.
Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θέλει κάτι τέτοιο να επαναληφθεί και φέτος, και σε δηλώσεις που έκανε είπε ότι τόσο ο κόσμος όσο και αυτός επιθυμεί την κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Νιώθω ότι φέτος θα κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λίγκ, δεν ξέρω αλλά τελευταία αυτή η ιδέα τριγυρνάει συνέχεια μέσα στο κεφάλι μου. Ξέρω εξάλλου ότι αυτή η επιθυμία δεν είναι μόνο δική μου, αλλά και όλων των ανθρώπων που σχετίζονται με τον σύλλογο, θα κάνω ότι μπορώ έτσι ώστε να τα καταφέρουμε”.


Το έργο του Σουηδού άσσου όσο και των συμπαικτών του μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς τον άλλο μήνα θα αντιμετωπίσουν την Λίβερπουλ που είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2005, για την φάση των “16”.

“Όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε πως και πως την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, προετοιμαζόμαστε γι' αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε το νου μας στο πρωτάθλημα αλλά όπως και να το κάνουμε όλοι σκέφτονται την κατάκτηση του Κυπέλλου των Πρωταθλητριών”.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ