LIGUE 1

Μονακό - Ρεμς 1-2: Οι Μονεγάσκοι μένουν πίσω στην κούρσα του Champions League

Ο Τσουαμενί στην αναμέτρηση της Μονακό με την Παρί
Ο Τσουαμενί στην αναμέτρηση της Μονακό με την Παρί © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Η Ρεμς έκανε την ανατροπή στο τέλος και νίκησε 2-1 τη Μονακό στο Μόντε Κάρλο, αφήνοντας τους Μονεγάσκους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Η Μονακό βλέπει το τρένο του Champions League να απομακρύνεται, μένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στη Ligue 1. Η εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Ρεμς για την 26η αγωνιστική ήρθε στο τέλος σε ένα χορταστικό παιχνιδι, όπου οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες και δοκάρια.

Το 1ο ημίχρονο δεν έδειχνε το τι θα ακολουθήσει, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι θεατές στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο 2ο ημίχρονο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με τον Γουισάμ Μπεν Γεντέρ έφτασαν τα 3.500 γκολ στην κατηγορία, πίσω μόνο από Μπορντό (3.742), Σεντ Ετιέν (3.844) και Μαρσέιγ (4.118).

Οι δύο ομάδες άρχισαν να χάνουν ευκαιρίες, ο σκόρερ είχε δοκάρι όπως και ο Φρέιζερ Χόρνμπι για τους φιλοξενούμενους, που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Τάσου Δώνη. Στο 84ο λεπτό, ο Κέβιν Φόλαντ σημείωσε αυτογκόλ και ισοφάρισε άθελά του το σκορ, ενώ στο 88' ο Ζεάν Λούκας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για τους Μονεγάσκους. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ναταναέλ Εμπουκού έκανε την ανατροπή και έδιωξε οριστικά από τους φιλοξενούμενους την ανησυχία για υποβιβασμό.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ