LIGUE 1

Στρασμπούρ - Νις 0-0: Οι Νικαιώτες πήραν βαθμό χωρίς εύστοχη τελική στο ντέρμπι του Champions League

Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Νις πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ναντς σε ματς της Ligue 1 | 15 Ιανουαρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Στρασμπούρ έκανε τα πάντα για να φτάσει τη Νις στη βαθμολογία της Ligue 1, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον εκπληκτικό Γουόλτερ Μπενίτες απέναντι σε μία ομάδα με μόλις τρεις τελικές και καμία εύστοχη.

Η Νις είναι η ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης σε μια Ligue 1 όπου δεν θα υπήρχε Παρί, την οποία όμως απέκλεισε στο κύπελλο. Παρ' όλα αυτά, στο ντέρμπι του Champions League στο Στρασβούργο, έμεινε ευχαριστημένη από το 0-0, αφού περιορίστηκε σε τρεις τελικές και καμία εξ αυτών στο στόχο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το 1ο λεπτό της συνάντησης στο "Μεϊνό", όμως βρήκαν απέναντί τους έναν Γουόλτερ Μπείτες σε εξαιρετική μέρα. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αποσόβησε όλους τους κινδύνους, σε ορισμένες περιπτώσεις και με διπλή προσπάθεια. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα μάλιστα όταν στο 47' ο Ντάντε δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος αρχηγός της Νις αποβλήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερα χρόνια, με δύο κίτρινες για μαρκάρισμα στον Κέβιν Γκαμεϊρό, όμως δεν στάθηκε μοιραίος για την ομάδα του που κράτησε με νύχια και με δόντια το μηδέν.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ