LIGUE 1

Μονακό - Λιόν 2-0: Προσπέραση με ήρωα τον Μπεν Γεντέρ

Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Μονακό πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2021-2022 στο "Λουί Ντε", Μόντε Κάρλο | Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 © 2021 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Η Μονακό πήρε με 2-0 το ντέρμπι κόντρα στη Λιόν και μπήκε ξανά σε τροχιά Champions League, προσπερνώντας τους "γκον" στη Ligue 1.

Μονακό και Λιόν απείχαν ένα βαθμό πριν από τη σέντρα του αγώνα τους στο "Λουί Ντε" για την 23η αγωνιστική της Ligue 1 και τώρα απέχουν δύο, αφού οι Μονεγάσκοι έφτασαν στη νίκη με 2-0 και έκαναν την προσπέραση στην 7η θέση.

Ο αγώνας ήταν περίεργος, αφού οι "γκον" είχαν τον έλεγχο, όμως κινδύνεψαν να δεχθούν πολλά γκολ. Πρωταγωνιστής τους ήταν ο Άντονι Λόπες που αποσόβησε αρκετές ευκαιρίες των γηπεδούχων, αλλά όχι κι αυτές των Ζεάν Λούκας στο 2' και Γουισάμ Μπεν Γεντέρ (ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ) στο 27'.

Στο 2ο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια. Η μπάλα βρίσκονταν στα πόδια των παικτών του Πέτερ Μπος, όμως δίχως τον Μπρούνο Γκιμαράες δεν είχαν τον τρόπο να την προωθήσουν σωστά. Οι Μονεγάσκοι επιχείρησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, όμως αυτήν τη φορά δεν ήταν το ίδιο εύστοχοι και περιορίστηκαν στα γκολ του 1ου μέρους.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΑΚΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ