ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μοναδικό πρόβλημα ο Ζεάν

Μοναδικό πρόβλημα ο Ζεάν
Αστερας Τριπολης πανηγυρικο

Το παιχνίδι με τον Αρη ανήκει στο παρελθόν και το ενδιαφέρον όλων στις τάξεις του Αστέρα στρέφεται πλέον στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Η καλή πορεία της ομάδας έχει ικανοποιήσει τους φίλους της, που ενδέχεται να κάνουν το ταξίδι μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Αστέρα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ στο Καυτατζόγλειο αναμένονται και Αρκάδες που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν στο πλευρό του Αστέρα.
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Ζεάν.

Μετά την απογευματινή προπόνηση, ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος πήγε στο Στάδιο Καραισκάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Σούπερ-Καπ μεταξύ του Πρωταθλητή Ολυμπιακού και της Κυπελλούχου Λάρισας.

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, προκειμένου να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα.

Την Παρασκευή το απόγευμα εξάλλου, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα οργανώσει γιορτή για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, όπου θα μοιράσει αθλητικό υλικό και θα γίνουν διαλέξεις με θέμα τη διατροφή και τον αθλητισμό από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Τέλος, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. η ομάδα νέων θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης.








TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ