ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Λαδάκης: "Θα μπορούσαμε"

Λαδάκης: "Θα μπορούσαμε"
λαδακης

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Αντώνης Λαδάκης, μίλησε για τον αγώνα με τον Άρη που έληξε ισόπαλο 0-0

Αρχικά, ο Αντώνης Λαδάκης σχολίασε εν συντομία την εξέλιξη του αγώνα στη συνέχεια, απάντησε στο αν έμεινε ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του:
"Και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημιχρόνιο. Περιμέναμε δυνατό τον Άρη και προσπαθούσαμε με την καλή αμυντική λειτουργία να τον περιορίσουμε. Από ένα σημείο και μετά η ομάδα παίζει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ανάλογα βέβαια από τον τρόπο που παρατάσσεται η αντίπαλη ομάδα.

Εγώ θα πω ότι η αμυντική λειτουργία ήταν πολύ καλή και είναι ένα από τα δυνατά μας στοιχεία. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει δύο πολύ καλά μπακ, τα οποία καταφέραμε να περιορίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μας απείλησε πολύ"

και συνέχισε:

"Εμείς από ένα σημείο και μετά βρήκαμε τον εαυτό μας. Η ομάδα άρχισε και ρολάρει. Πριν το παιχνίδι θα ήταν καλός ο ένας βαθμός, αλλά έτσι όπως εξελίχτηκε θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει εμείς".



Για το τι συνέβη με τον Τσέζαρεκ και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο τετ α τετ που είχε με τον Κώστα Χαλκιά δήλωσε: "Ο Τσέζαρεκ νόμιζε ότι είχε παίκτη από πίσω του και έκανε το σουτ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια θα τα καταφέρει καλύτερα".



Όσον αφορά στην εκπληκτική υποστήριξη του κόσμου της Τρίπολης απέναντι στον Αστέρα, σχολίασε: "Η Τρίπολη είναι μικρή πόλη, όλος ο κόσμος ασχολείται με την ομάδα και γεμίζει το γήπεδο. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια και είναι μικρό για τις ανάγκες της πόλης, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μένουν άτομα απ΄ έξω.

Είναι φίλαθλος κόσμος και δεν δημιουργεί προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Βρίσκεται στα σκαριά το καινούριο γήπεδο και ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν φτιάξει βοηθητικά γήπεδα και πάρκινγκ. Είναι η χαρά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, γιατί το μόνο που απασχολεί τη διοίκηση είναι να παίζεις ποδόσφαιρο. Πίεση δεν υπάρχει. Είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι".





Τέλος, όταν του ζητήθηκε να καταθέσει την άποψή του για το ποια ομάδα είναι φαβορί για υποβιβασμό, ο Αντώνης Λαδάκης είπε: "Οι ομάδες που θα κινδυνεύσουν θα είναι πολλές, γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη χειρότερη. Όλες θα παλεύουν είτε παίζουν με μικρούς ή μεγάλους αντιπάλους. Καμία ομάδα δεν θα υποχωρήσει εύκολα".


TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ