MLS

MLS: Ο Γιέργουντ κλώτσησε θυμωμένος την μπάλα στην εξέδρα και χτύπησε μία νεαρή κοπέλα

Ο Γιέργουντ απολογείται για την μπάλα που κλώτσησε και χτύπησε μία νεαρή κοπέλα στην εξέδρα
Ο Γιέργουντ απολογείται για την μπάλα που κλώτσησε και χτύπησε μία νεαρή κοπέλα στην εξέδρα PRINT SCREEN

Ο Ντρου Γιέργουντ κλώτσησε θυμωμένος την μπάλα στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει μία νεαρή κοπέλα, με τον διαιτητή να τον αποβάλει από τον αγώνα. Ο 22χρονος Άγγλος έσπευσε κατευθείαν να απολογηθεί, όμως τον σταμάτησε ένας οπαδός, ο οποίος πέταξε πάνω του το κασκόλ της ομάδας.

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ηττήθηκαν εντός έδρας με 2-0 από τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον στο MLS. Λίγο πριν σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά στο παιχνίδι, ο μέσος των γηπεδούχων, Ντρου Γιέργουντ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα νεύρα λόγω της ήττας ήταν έντονα, με τον 22χρονο Άγγλο να κλωτσάει θυμωμένα την μπάλα προς την κερκίδα, τη στιγμή που ο ρέφερι σφυρίζει για πλάγιο άουτ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει μία νεαρή κοπέλα.

Αμέσως έσπευσε να απολογηθεί για την πράξη του, ανεβαίνοντας στην εξέδρα. Ωστόσο, ένας οπαδός του έκοψε τον δρόμο και του πέταξε το κασκόλ που φορούσε, διώχνοντάς τον.

Ο πρώην άσος της Μπρέντφορντ θέλησε να απολογηθεί δημόσια με ανάρτηση στα social media, γράφοντας: "Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου στους οπαδούς που χτυπήθηκαν από την μπάλα που κλώτσησα στον αγώνα του Σαββάτου.

Με κυρίευσαν τα συναισθήματά μου και έχω απογοητεύσει ολόκληρο τον σύλλογο και κάθε οπαδό της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Ελπίζω ότι οι οπαδοί είναι καλά και ότι μπορούν να με συγχωρέσουν".

TAGS MLS ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ