ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Έχει φοβερά προσόντα ο Βλαχοδήμος"

Μίτσελ: "Έχει φοβερά προσόντα ο Βλαχοδήμος"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό και την εκτίμηση του Μίτσελ.

O Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό.

Ο 21χρονος χαφ έχει κερδίσει την θέση του βασικού από τότε που ανέλαβε ο Μίτσελ. Οι εμφανίσεις του είναι εντυπωσιακές και στον αγώνα με τον ΟΦΗ σκόραρε για πρώτη φορά με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

Ο Βλαχοδήμος έχει αρχίσει να δικαιώνει όσους τον πίστεψαν και δείχνει ότι έχει κλέψει την καρδιά του Ισπανού προπονητή.

Ο Μίτσελ είχε δει τον Ολυμπιακό σε πολλά παιχνίδια πριν τον αναλάβει και εντυπωσιάστηκε όταν είδε στο Ρέντη τον Βλαχοδήμο. Πίστεψε στο ταλέντο του και τον προώθησε στην βασική 11αδα.

Μίλησε μαζί του και του ζήτησε να δουλέψει σκληρά. Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο Βλαχοδήμος είναι από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες στην Ελλάδα.

" Έχει φοβερό ταλέντο, δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα. Δεν είναι δυνατόν να μην παίζει βασικός αυτός ο ποδοσφαιριστής με αυτό το ταλέντο και αυτά τα προσόντα", είναι τα λόγια του στους συνεργάτες του.

Ο Μίτσελ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Βλαχοδήμο και ο ίδιος προσπαθεί να τον δικαιώνει με τις εμφανίσεις του. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του τον έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Αυτό που του ζητάει ο Μίτσελ είναι να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ