ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Μήτρογλου: Ο ήρωας της αποτελεσματικότητας"

"Μήτρογλου: Ο ήρωας της αποτελεσματικότητας"

Ο πορτογαλικός Τύπος μοιράζει τη δόξα της νίκης της Μπενφίκα επί της Ντόρτμουντ (1-0) στους Κώστα Μήτρογλου και Έντερσον Μοράες. Δείτε τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα για τον Έλληνα διεθνή φορ. (φωτογραφίες)

Η Μπενφίκα νίκησε με 1-0 την Ντόρτμουντ χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Έντερσον Μοράες. Σε αυτούς τους δύο αποδίδουν τα πρωτοσέλιδα των πορτογαλικών εφημερίδων το ελαφρύ προβάδισμα που έχουν αποκτήσει οι "αετοί" της πορτογαλικής πρωτεύουσας για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Τόσο οι δύο εφημερίδες της Λισαβόνας, όσο κι αυτή του Πόρτο έχουν αναφορά στον "Mitrogolo" στην πρώτη τους σελίδα, στο φύλλο της Τετάρτης.

Δείτε εδώ τα πρωτοσέλιδα από την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο

A BOLA: ΗΡΩΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η "A bola" στέκεται κυρίως στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Έντερσον, τον οποίο χαρακτηρίζει ως "σούπερ άνθρωπο", χωρίς να υποβαθμίζει τον "ήρωα της αποτελεσματικότητας". Αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που αποδίδει στον Κώστα Μήτρογλου.

"Μήτρογλου: Ο ήρωας της αποτελεσματικότητας"

RECORD: ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ

Με κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλιδό της τον Κώστα Μήτρογλου να πανηγυρίζει, η "Record" χαρακτηρίζει "τεράστιους" τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Η εφημερίδα της Λισαβόνας στέκεται στην ασίστ του Λουιζάο, το γκολ του Μήτρογλου και τις επεμβάσεις του Έντερσον.

"Μήτρογλου: Ο ήρωας της αποτελεσματικότητας"

O JOGO: Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ

Μπορεί η "O Jogo" να εδρεύει στο Πόρτο και να ασχολείται κυρίως με την επικαιρότητα των "δράκων", αλλά το πρωτοσέλιδο της Τετάρτης δεν μπορούσε παρά να έχει... Μπενφίκα. Την παράσταση κλέβει ο "απόλυτος Έντερσον", ενώ επισημαίνεται ότι "ο Μήτρογλου έκανε το συνηθισμένο", να σκοράρει δηλαδή.

"Μήτρογλου: Ο ήρωας της αποτελεσματικότητας"

Θυμηθείτε εδώ στα highlights του ματς πώς ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε και η Μπενφίκα νίκησε την Ντόρτμουντ:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ