ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Μητέρα Εμπαπέ: "Ο Κιλιάν ήταν θυμωμένος με την Παρί"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ναντ © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί, μίλησε για τη διαμάχη του γιου της με την Παρί, και υποστήριξε ότι ο σταρ των Παριζιάνων ήταν θυμωμένος με τη διοίκηση της ομάδας.

Πρόσφατα η Παρί ανέβασε ένα VIDEO στο πλαίσιο της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 με πλάνα μεταξύ άλλων και του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ δεν είχε δώσει την έγκρισή του όμως και με μακροσκελές μήνυμα στα social media διαμαρτυρήθηκε έντονα γι' αυτήν την ενέργεια του συλλόγου του, κερδίζοντας τελικά τη διαμάχη με την ομάδα του.

Η μητέρα του Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί, μίλησε στην εκπομπή "Public Sénat" για το περιστατικό, αναφέροντας ότι ο σταρ των Παριζιάνων ήταν θυμωμένος για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων της εικόνας του.

"Ήταν θυμωμένος . Μου τηλεφώνησε, όπως κάνει συνήθως. Όταν αποφασίζει να αναλάβει δράση στα social media παίρνει τον χρόνο του για να τηλεφωνήσει σε δύο ή τρία άτομα.

Κατάλαβα την αγωνία του και του είπα: "Τώρα δεν είναι ώρα να αντιδράσουμε. Άστο να περάσει και πάντα θα υπάρχει χρόνος για να αποκατασταθεί η αλήθεια". Τότε μού απάντησε: "Όχι, όχι, δεν θέλω να περιμένω. Ξέρω τις συνέπειες και θα τις αποδεχτώ".

Απλώς απάντησε σαν παιδί που γεννήθηκε με τα social media, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο που επικοινωνεί τα πράγματα".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ