ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Νικητής ο Εμπαπέ, αποσύρθηκε η καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 © 2022 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί έκανε πίσω και απέσυρε το VIDEO της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023-2024, ύστερα από δημόσια διαμαρτυρία του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κέρδισε άλλη μία διαμάχη με ομάδα του που αφορά την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων εικόνας. Η αρχή έγινε με την εθνική Γαλλίας και τώρα συνέβη το ίδιο με την Παρί, ύστερα από την ανοιχτή διαμαρτυρία του την Τετάρτη που προκάλεσε χάος στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Η Παρί ανέβασε VIDEO στο πλαίσιο της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024 με πλάνα μεταξύ άλλων και του 24χρονου σούπερ σταρ.

Ο Εμπαπέ δεν είχε δώσει την έγκρισή του όμως και με μακροσκελές μήνυμα στα social media διαμαρτυρήθηκε έντονα γι' αυτήν την ενέργεια του συλλόγου του.

Το αποτέλεσμα ήταν να νικήσει στη συγκεκριμένη διαμάχη, αφού το απόγευμα της Τετάρτης το επίμαχο VIDEO αποσύρθηκε από τον λογαριασμό της Παρί στο YouTube, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση από την ομάδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ