ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Έξαλλος ο Εμπαπέ: "Η Παρί είναι μεγάλος σύλλογος, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Κιλιάν Σεν Ζερμέν"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ @ 2022 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ υπερασπίστηκε με ανάρτηση στα social media τα δικαιώματα της εικόνας του, αναφέροντας ότι συμμετείχε σ' ένα VIDEO της Παρί, του οποίου το περιεχόμενο αγνοούσε.

Ενοχλημένος με την Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος προχώρησε σε ανάρτηση στα social media για υπερασπιστεί τα δικαιώματα προβολής και εικόνας του.

Ο σταρ των Παριζιάνων κατηγόρησε τον σύλλογο, αναφέροντας πως δεν είχε ενημερωθεί για το περιεχόμενο της καμπάνιας που συμμετείχε, γράφοντας τα παρακάτω:

Το story του Εμπαπέ
Το story του Εμπαπέ

"Μόλις συμμετείχα στην προβολή της καμπάνιας του συλλόγου για τη σεζόν 23/24.

Ουδέποτε ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον συνομιλητή μου. Μοιάζει με μια βασική συνέντευξη σε μια ημέρα μάρκετινγκ. Διαφωνώ με αυτό το βίντεο που αναρτήθηκε.

Αυτός είναι ο λόγος που αγωνίζομαι για τα δικαιώματα εικόνας.

Η Παρί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια μεγάλη οικογένεια, αλλά σίγουρα δεν είναι ο Κιλιάν Σεν Ζερμέν".

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος επιθετικός είχε έρθει σε διαμάχη με την εθνική Γαλλίας, καθώς επιθυμούσε να αναθεωρηθεί η συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση της εικόνας του από την ομοσπονδία, θεωρώντας ότι η πλάστιγγα γέρνει φανερά υπέρ εκείνης.

Στην ουσία, ζητούσε να επιλέγει ο ίδιος σε ποια events που αφορούν την ομοσπονδία και την εθνική ομάδα θα παρευρίσκεται ή θα προωθεί. Πρόκειται για μία οπτική που έχει καταστήσει γνωστή εδώ και πολύ καιρό και εδώ και μήνες ζητάει αλλαγές.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ