ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Η γαλλική ομοσπονδία μιλάει με τους δικηγόρους του για τα δικαιώματα προβολής

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ με την Γαλλία κόντρα στο Καζακστάν | 13 Νοεμβρίου 2021
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ με την Γαλλία κόντρα στο Καζακστάν | 13 Νοεμβρίου 2021 @2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Η γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσέγγισε την πλευρά του Κιλιάν Εμπαπέ ώστε να συζητήσουν, ύστερα από την απουσία του σταρ της Παρί από δύο χορηγικές εκδηλώσεις.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα καθίσουν Κιλιάν Εμπαπέ και γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ύστερα από το πρόβλημα που προέκυψε από την άρνηση του αστέρα της Παρί να παρευρεθεί σε δύο εκδηλώσεις χορηγών της εθνικής Γαλλίας. Αν και δεν θα τιμωρηθεί γι' αυτήν την αθέτηση της συμφωνίας, σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της FFF, Νοέλ λε Γκραέτ, έστειλε γράμμα στο δικηγόρο του Εμπαπέ, Ντελφίν Βερέιντεν, στο οποίο ζητά συνάντηση έπειτα από την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 την Παρασκευή στο Κατάρ, σχετικά με το ζήτημα.

Ο 23χρονος επιθετικός επιθυμεί να αναθεωρηθεί η συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση της εικόνας του από την ομοσπονδία, θεωρώντας ότι η πλάστιγγα γέρνει φανερά υπέρ εκείνης. Στην ουσία, ζητάει να επιλέγει ο ίδιος σε ποια events που αφορούν την ομοσπονδία και την εθνική ομάδα θα παρευρίσκεται ή θα προωθεί. Πρόκειται για μία οπτική που έχει καταστήσει γνωστή εδώ και πολύ καιρό και εδώ και μήνες ζητάει αλλαγές, σύμφωνα με την Parisien.

Οι συζητήσεις είχαν βαλτώσει και γι' αυτό ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ζήτησε από το δικηγόρο του Εμπαπέ μια συνάντηση, η οποία ίσως δώσει λύση στη διαφωνία που υπάρχει και η οποία όσο μεγαλώνει το άστρο του Εμπαπέ, αναμένεται να οξυνθεί περισσότερο.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ