ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Μητέρα Εμπαπέ: "Είμαστε σε επαφή με την Παρί και πάει καλά"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε απέναντι στην Μπρεστ για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 © 2021 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μείνει και να ανανεώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Γάλλος σταρ, ο οποίος λίγες ημέρες νωρίτερα αποκάλυψε πως ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ελπίδες στους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν ξαναδίνει η μητέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, η οποία με δηλώσεις της στην Parisien δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Γάλλος σούπερ σταρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Παρισιού.

Το "σίριαλ" Εμπαπέ-Παρί-Ρεάλ καλά κρατεί, με τη μητέρα του 22χρονου φορ να αναφέρεται στο μέλλον του γιου της, έπειτα από τις δηλώσεις του ίδιου τις προηγούμενες μέρες στο RMC και την Equipe που αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο είχε ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου να φύγει για να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Μάλιστα εκείνη, αλλάζει το σκηνικό, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκονται σε επαφές με την ομάδα, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

"Είμαστε σε συνομιλίες με την Παρί αυτή τη στιγμή και πάει καλά. Μίλησα ακόμη και με τον Λεονάρντο τη Δευτέρα (4/10). Θα φτάσουμε όμως σε ένα αποτέλεσμα; Ένα είναι σίγουρο: θα δώσει τα πάντα μέχρι το τέλος για να κερδίσει το Champions League.

Ο Κιλιάν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος. Αν είναι δυστυχισμένος, είναι σε ικανός να πει: "Σταματάω την καριέρα μου". Και μας το λέει συχνά, στην πραγματικότητα χαμογελάει. Με τον Κιλιάν, όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια μέρα στην άλλη", υποστήριξε χαρακτηριστικά η μητέρα του στην Parisien.

Την ίδια στιγμή βέβαια, στη Μαδρίτη οι διοικούντες τη Ρεάλ εμφανίζονται αισιόδοξη για την απόκτηση του Εμπαπέ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να σημειώνει πως είναι πολύ πιθανό από την 1η Ιανουαρίου να θα λυθούν όλα.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ