ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Πέρεθ για Εμπαπέ: "Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου όλα θα έχουν λυθεί"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ. Φλορεντίνο Πέρεθ, σε ομιλία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ομιλία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου © 2019 MANU FERNANDEZ/ ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Μετά την αποκάλυψη του Κιλιάν Εμπαπέ ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούσε τη μόνη επιλογή για εκείνον το καλοκαίρι εάν έφευγε από την Παρί, ο Φλορεντίνο Πέρεθ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την περίπτωση του Γάλλου, υποστηρίζοντας πως πιθανότατα την 1η Ιανουαρίου θα λυθεί οριστικά το ζήτημα.

Χείμαρρος ήταν τις τελευταίες ημέρες ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αφού αρχικά αποκάλυψε στο RMC ότι ζήτησε τον Ιούλιο από την Παρί Σεν Ζερμέν να αποχωρήσει, χωρίς ωστόσο το αίτημά του να γίνεται δεκτό από τη διοίκηση, παραδέχθηκε εν συνεχεία στην Equipe ότι η μόνη ομάδα για την οποία θα έφευγε θα ήταν η Ρεάλ.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Γάλλος σούπερ σταρ μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία του να ντυθεί στα "λευκά", γεγονός που άνοιξε ξανά την κουβέντα στη Μαδρίτη γύρω από το όνομά του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (5/10) στα γραφεία της ισπανικής εφημερίδας El Debate και εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο 22χρονος στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. "Ελπίζουμε ότι την 1η Ιανουαρίου όλα θα μπορούν να λυθούν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέρεθ, καθώς από τη νέα χρονιά ο Εμπαπέ θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να έχει λόγο η Παρί.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ LA LIGA LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ