ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: "Ζήτησα να φύγω από την Παρί στα τέλη Ιουλίου, όχι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αυτό με κάνει να φαίνομαι σαν κλέφτης"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Ο Κίλιαν Εμπαπέ δήλωσε στο RMC ότι ζήτησε να φύγει το καλοκαίρι, ωστόσο το αίτημά του δεν ικανοποιήθηκε από τη διοίκηση των Παριζιάνων.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ ήταν ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, καθώς πολλά δημοσιεύματα στη Γαλλία και την Ισπανία μιλούσαν για το σκληρό πόκερ ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Ο Εμπαπέ σε δηλώσεις του στο "RMC" ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ζήτησε να φύγει γιατί δεν ήθελε να ανανεώσει, επομένως να πάει από αυτό το καλοκαίρι σε άλλη ομάδα, αποφεύγοντας να ονοματίσει τους "μερένγκες", που έχουν συνδεθεί στενά μαζί του.

Για το αίτημά του να αποχωρήσει ο Εμπαπέ ανέφερε: "Ζήτησα να φύγω, επειδή από τη στιγμή που δεν ήθελα να ανανεώσω, ήθελα η ομάδα να λάβει ένα ποσό από την παραχώρηση για να έχει τη δυνατότητα για ποιοτική αντικατάστασή μου.

Πάντα ήμουν χαρούμενος εδώ, τα τέσσερα χρόνια που πέρασα εκεί και ακόμα είμαι. Το ανακοίνωσα αρκετά νωρίς, στο τέλος του Ιουλίου, για να μπορέσει να αντιδράσει και ο σύλλογος. Ήθελα όλοι να πάνε πάνω και να πάμε μαζί, να έχουμε μια καλή συμφωνία και το σεβάστηκα. Τους είπα, αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω.

Δεν μ'αρέσει η ιδέα του "ναι, αλλά το είπε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, γιατί αυτό με κάνει να φαίνομαι σαν κλέφτης. Ζήτησα να φύγω στο τέλος του Ιουλίου".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ LA LIGA LIGUE 1 ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ