ΑΡΗΣ

Μίσελ: "Περήφανοι για την πορεία μας"

Μίσελ: "Περήφανοι για την πορεία μας"
INTIME SPORTS

Παρά την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι και τον αποκλεισμό, άπαντες στο "στρατόπεδο" του Άρη, δήλωσαν ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας και πλέον στρέφουν το μυαλό στο πρωτάθλημα

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι του Άρη σταμάτησε στο Μάντσεστερ και άπαντες στο "στρατόπεδο" της ομάδας, έμειναν ικανοποιημένοι από την πορεία στο Europa League.

Αυτό τόνισαν μεταξύ άλλων οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Αγγλία, επισημαίνοντας πως στο μυαλό όλων πλέον είναι το πρωτάθλημα για να συμμετάσχει και του χρόνου η ομάδα σε αυτή τη ποδοσφαιρική γιορτή.

" Έχουμε συνηθίσει στις εικόνες των φιλάθλων μας που είναι εκεί για να μας υποστηρίξουνε. Θα πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε πλέον στο επόμενο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής για την είσοδό μας στα πλέι οφ", είπε ο Μίσελ και πρόσθεσε:

" Γνωρίζαμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς λάθη. Δυστυχώς όμως δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε παρά το ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε πολύ περήφανοι για την πορεία μας και αποδείξαμε ότι θα πρέπει να μας σέβονται.

Το ξεκίνημα ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Παρόλα αυτά και μετά το 2-0 προσπαθήσαμε αλλά ο αντίπαλός μας ήταν μία πάρα πολύ καλή ομάδα".

Ο Ντάρσι Νέτο ανέφερε: " Ήρθαμε στο Μάντσεστερ μετά από ένα καλό αποτέλεσμα όπως ήταν το 0-0 αλλά δυστυχώς βρεθήκαμε νωρίς πίσω με 2-0. Ωστόσο είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πορεία μας".

Από την πλευρά του ο Κάρλος Τόχα επεσήμανε: " Σε καμία περίπτωση δεν μπήκαμε κρύοι αλλά πολύ συγκεντρωμένοι. Δυστυχώς ήμασταν άτυχοι στο πρώτο γκολ όπου η Μαντσεστερ Σίτι δεν μας συγχώρησε το λάθος. Τα πράγματα γίνανε πιο δύσκολα μετά το 2-0 αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε παρά το ότι τα πράγματα είχανε γίνει πολύ δύσκολα.

Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να πετυχαίνουμε πάντα κάτι καλύτερο. Ωστόσο πετύχαμε σπουδαία πράγματα όπως οι δύο νίκες επί της Ατλέτικο και η πρόκριση από τον όμιλο. Θέλαμε όμως να δώσουμε κάτι καλύτερο και με την Μάντσεστερ Σίτι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ