ΑΡΗΣ

Πρίττας: "Πιστέψαμε στην πρόκριση"

Πρίττας: "Πιστέψαμε στην πρόκριση"
Πρίττας INTIME SPORTS

Ο Σάκης Πρίττας μίλησε λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του Άρη με την Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας πως η ομάδα του πίστεψε στην πρόκριση, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί.

"Για να φθάσαμε μέχρι εδώ πιστεύαμε στην εξέλιξή μας και στις προκρίσεις μας.

Τη φορά αυτή όμως δυστυχώς δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών και δεν τα καταφέραμε", είπε αρχικά ο 32χρονος άσος του Άρη και συνέχισε:

"Κάναμε ωστόσο μία πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία όπου κανένας δεν περίμενε να προκριθούμε στους 32 από τον όμιλο και με βάση τους αντιπάλους που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δυστυχώς όμως η ευρωπαϊκή μας πορεία σταμάτησε εδώ στο Μάντσεστερ.


Κάθε βήμα αυτής όμως ήταν ξεχωριστό και πολύ σημαντικό. Για αυτό και θέλω να κρατήσω κάθε ανάμνηση αυτού του ταξιδιού και να την θυμάμαι για πολλά χρόνια".

Σηφάκης: "Πιστεύαμε στους εαυτούς μας"

Τέλος, ο Μιχάλης Σηφάκης είπε: " Θα ήμασταν αχάριστοι αν λέγαμε ότι θα ήταν μία δύσκολη νύχτα. Η ομάδα πέτυχε πολλά πράγματα στην Ευρώπη. Κανείς δεν περίμενε να ήμασταν εδώ. Από την στιγμή όμως που προηγήθηκε στο 15λεπτο με 2-0 η Μάντσεστερ Σίτι τα πράγματα γίνανε δύσκολα.

Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο σε αγγλικό έδαφος. Απλά ήταν καλύτεροι. Νομίζω ότι έξι παιχνίδια εκτός έδρας με τρεις ήττες και τέτοιο όμορφο κόσμο δεν θα μπορούσα όμως να διαλέξω κάποιο παιχνίδι. Κάθε ένα ήταν ξεχωριστό και είμαι ικανοποιημένος.

Και πλέον για να είμαστε και του χρόνου εδώ θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα ψέματα τελειώσανε ώστε να είμαστε και πάλι σε ανάλογα γήπεδα.

Είναι μέχρι στιγμής η πιο όμορφη στιγμή της καριέρα μου η φετινή πορεία και είμαστε χαρούμενοι γιατί κανείς δεν μας περίμενε. Φανήκαμε δυνατοί και πιστεύαμε στους εαυτούς μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ