ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήνυμα του Αναστασίου προς τους παίκτες του

Μήνυμα του Αναστασίου προς τους παίκτες του
INTIME SPORTS

Τα παράπονα του Αναστασίου προς του παίκτες του. Διαβάστε τι είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την ήττα από τον Πανθρακικό.

Παράπονα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού είχε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον Πανθρακικό.

Ο 40χρονος προπονητής ήταν πολύ εκνευρισμένος από τα λάθη που έκαναν αρκετοί παίκτες και περιμένει περισσότερα από αυτούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πράσινη", ο Αναστασίου τα έβαλε κυρίως με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Νάνο για την αντίδραση του στη φάση του δεύτερου γκολ του Πανθρακικού, όπου έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά και για τις άστοχες σέντρες αφού είχε 3 στις 11.

Παράπονα είχε και από τον Σίλντενφελντ, τόσο γιατί είχε χάσει τον Ζεκίνια στη φάση του πρώτου γκολ όσο και για το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατηύθυνε σωστά την άμυνα.

Από τον Μέντες ήθελε να είναι πιο αποφασιστικός στα μαρκαρίσματα του ενώ στον Ζέκα είχε να καταλογίσει το γεγονός ότι σε πολλά σημεία του αγώνα έδειξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και καθαρού μυαλού. Επίσης παράπονα είχε και από τον Μπεργκ, καταλογίζοντας του ότι έπαιζε ατομικά και όχι απλά και ομαδικά.

Επίσης, ο Αναστασίου, μετά το γεύμα έδειξε DVD του αγώνα με τους Θρακιώτες συνεχίζοντας τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές κυρίως στους μικρούς του "τριφυλλιού" αυτή την φορά. Στάθηκε αρκετές φορές στους Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη και Καπίνο στη φάση του δεύτερου γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ