ΑΕΚ

Μιλόγεβιτς: "Οι παίκτες μου είναι νικητές και έχουν ποιότητα"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Ιωνικό | 12 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Ιωνικό | 12 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έπλεξε το εγκώμιο των παικτών της ΑΕΚ μετά το άνετο 3-0 επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα της Super League Interwetten και ταυτόχρονα ζήτησε από όλους να έχουν ταπεινότητα και να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά κυρίως από την εικόνα που έβγαλε η ΑΕΚ στο χορτάρι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Ιωνικό (3-0), στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες τους, χαρακτηρίζοντάς τους νικητές μεταξύ άλλων, ενώ τόνισε πως στην προπόνηση έχει πλέον 26 ισάξιους ποδοσφαιριστές με τους οποίους μπορεί να δουλεύει για ένα καλύτερο μέλλον.

"Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στο παιχνίδι. θέλαμε αυτή τη νίκη, για χίλιους λόγους. Αυτή η 11άδα κι αυτοί που έπαιξαν μπορεί να μην έχουν ξαναπαίξει ποτέ μαζί.

Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις. Έχουμε παίκτες με ποιότητα. Εχουν πνεύμα νικητή. Προέρχονται από μεγάλες ομάδες. Εχουμε 24-25 ισάξιους παίκτες στην προπόνηση.

Συνεχίζουμε δουλειά και ταπεινότητα. Είναι ωραίο όταν κερδίζεις, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα", τόνισε αρχικά ο Μιλόγεβιτς, για να προσθέσει, αναφερόμενος στον Τσούμπερ:

"Δεν θέλω να μιλήσω, είναι γνωστός ο Τσούμπερ. Έχει κάνει μόνο μία προπόνηση αλλά κούμπωσε απευθείας. Πρέπει οι παίκτες να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο, δεν θέλω να λέω πολλά λόγια, μόνο ταπεινότητα και σκληρή δουλειά".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ