ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μίλησαν για τον Σίλντενφελντ οι Φύσσας, Βόκολος

Μίλησαν για τον Σίλντενφελντ οι Φύσσας, Βόκολος
INTIME SPORTS

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκαν με τον ατζέντη του Γκόρντον Σίλντενφελντ και συμφώνησαν να ολοκληρώσουν, θετικά ή αρνητικά, τη διαπραγμάτευση, στο προσεχές διάστημα.

Με τον ατζέντη του Γκόρντον Σίλντενφελντ συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4) ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος, και συζήτησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους από τον Ιούλιο και έπειτα.

Οι δύο άνδρες μετέφεραν την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό και επισήμαναν ότι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και να αποτελέσει τον στυλοβάτη της άμυνας.

Επίσης, ζήτησαν την απάντηση του μέχρι το τέλος Απριλίου, ώστε εάν δεν είναι θετική, να στραφούν σε άλλους ποδοσφαιριστές για να καλύψουν το κενό του.

Ο μάνατζερ του "Σίφο" συμφώνησε ως προς το χρονικό σκέλος της διορίας, αφού και ο πελάτης του θέλει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατό το μέλλον του.

Όσον αφορά την πρόταση του Παναθηναϊκού, το οικονομικό σκέλος κρίνεται ικανοποιητικό από τον Σίλντενφελντ, όμως, στις λίγες μέρες που έχει στη διάθεση του, θα αναζητήσει κάτι υψηλότερο.

Το σίγουρο είναι πως κοινή πρόθεση αποτελεί να μην τραβήξει για πολύ ακόμα η υπόθεση και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση άμεσα, με θετική ή αρνητική κατάληξη.

Εν κατακλείδι, η προσφορά του Παναθηναϊκού προσεγγίζει τις απαιτήσεις του Σίλντενφελντ, τόσο από χρονική διάρκεια, όσο και στις αποδοχές και ο Κροάτης ετοιμάζεται να απαντήσει καταφατικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ