ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα ανοιχτά στο ραντεβού του Σίλντενφλεντ με τον Παναθηναϊκό

Όλα ανοιχτά στο ραντεβού του Σίλντενφλεντ με τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα συναντηθεί στην διάρκεια της Πέμπτης (23/4) με τους Φύσσα, Βόκολο στο πλέον καθοριστικό ραντεβού για την ανανεώση ή μη του συμβολαίου του Κροάτη με τον Παναθηναϊκό.

Την Πέμπτη (23/4) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού του εκπροσώπου του Γκόρντον Σίλντεφελντ με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο με θέμα φυσικά την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Κροάτη με τον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του "Σίφο", ο Μάριο Κνεζ, αναμένεται την Πέμπτη το πρωί στην χώρα μας και λίγες ώρες αργότερα θα μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και να γίνει το καθοριστικότερο ίσως ραντεβού από το οποίο θα ξεκαθαρίσουν πολλά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και όπως έλεγε και το βράδυ της Τετάρτης ο εκπρόσωπος του Σίλντενφελντ δεν υπάρχει κάποιο ποσοστό υπέρ ή κατά της παραμονής του 29χρονου αμυντικού στον Παναθηναϊκό.

Στο ραντεβού της Πέμπτης οι δυο πλευρές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους στο τραπέζι με το τριφύλλι να κάνει την πρόταση του που αφορά τριετές συμβόλαιο με αποδοχές από 400.000-450.000 ευρώ και κάποια μπόνους προκειμένου να αυξήσουν της ετήσιες αποδοχές του Σίλντενφελντ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κροάτης το καλοκαίρι είναι ελεύθερος και αν μια ομάδα τον θέλει μπορεί να τον κάνει δικό της χωρίς να δαπανήσει καθόλου λεφτά και να προσφέρει στον ίδιο γη και ύδωρ. Δεδομένα λοιπόν ο "Σίφο" έχει στα χέρια του και πρόταση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πρέπει να δούμε αν ο Κνεζ θα ρίξει και αυτή στο τραπέζι και επίσης αν οι πράσινοι θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται αν δεν τα βρουν στο ραντεβού που θα γίνει την Πέμπτη να μην υπάρξει νέα συζήτηση και επαφή με τους πράσινους να αναζητούν άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Το μοναδικό δεδομένο που υπάρχει αυτή τη στιγμή σχετικά με το ραντεβού των δυο πλευρών είναι πως όλα είναι ανοιχτά και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με πιθανότητες υπέρ ή μη της παραμονής του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ