ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μίλερ και Χούμελς επέστρεψαν στην εθνική Γερμανίας για το Euro 2020

Ο Τόμας Μίλερ της Γερμανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2016 στο "Χάμπντεν Παρκ", Γλασκώβη | Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015
Ο Τόμας Μίλερ της Γερμανίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σκωτία για τα προκριματικά του Euro 2016 στο "Χάμπντεν Παρκ", Γλασκώβη | Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 © 2015 SCOTT HEPPELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιόαχιμ Λεβ άλλαξε ρότα και συμπεριέλαβε τους Τόμας Μίλερ και Ματς Χούμελς στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Euro 2020.

Δύο από τους τρεις... ασώτους της εθνικής Γερμανίας, οι Τόμας Μίλερ και Ματς Χούμελς, επιστρέφουν στις κλήσεις της ομάδας. Ο Γιόαχιμ Λεβ ανακοίνωσε την αποστολή των "πάντσερ" για την τελική φάση του Euro 2020 και συμπεριέλαβε τόσο τον επιθετικό της Μπάγερν όσο και τον στόπερ της Ντόρτμουντ.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Τζερόμ Μπόατενγκ, είχαν "κοπεί" από την εθνική τον Νοέμβριο του 2018, με την αιτιολογία ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε αλλαγή σελίδας, ύστερα από την αποτυχία το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ωστόσο, πολλά άλλαξαν από τότε, με τον Μίλερ να κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του και τον Λεβ να μην έχει ανώτερους επιθετικούς να καλέσει. Ταυτόχρονα, μπορεί ο Χούμελς να μην τα πηγαίνει καλά στην Μπορούσια φέτος, όμως η Γερμανία αυτήν τη στιγμή δεν έχει πολλές εναλλακτικές για τα στόπερ.

Από εκεί και πέρα, η απουσία του Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν ήταν γνωστή, όπως και του Μάρκο Ρόις, κατόπιν συνεννόησης με τον Λεβ. Ο Κέβιν Φόλαντ διανύει τρομερή σεζόν στη Μονακό και παρότι δήλωνε ότι δεν είχε ελπίδες να επιστρέψει στην εθνική, κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2016.

Ο 18χρονος μέσος της Μπάγερν Τζαμάλ Μουζιάλα αποτελεί κι αυτός μέλος της αποστολής και ενδεχόμενη συμμετοχή του στη διοργάνωση κλείνει οριστικά την "πόρτα" της εθνικής Αγγλίας με την οποία έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Η αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Euro 2020

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Μπερντ Λένο (Άρσεναλ), Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Κέβιν Τραπ (Άιντραχτ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ματίας Γκίντερ (Γκλάντμπαχ), Ρόμπιν Γκόζενς (Αταλάντα), Κρίστιαν Γκίντερ (Φράιμπουργκ), Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (Λειψία), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Λούκας Κλόστερμαν (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Λιντς), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Τσέλσι), Νίκλας Ζίλε (Μπάγερν)

ΜΕΣΟΙ

Εμρέ ΤΖαν (Ντόρτμουντ), Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν), Ιλκάι Γιντογάν (Μάντσεστερ Σίτι), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Τζαμάλ Μουζιάλα (Μπάγερν), Φλόριαν Νόιχαουζ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Χόφμαν (Γκλάντμπαχ)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Σερζ Γκνάμπρι (Μπάγερν), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Κέβιν Φόλαντ (Μονακό), Τίμο Βέρνερ (Μπάγερν)

Photo Credits: © 2015 Scott Heppell/Associated Press

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ