ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Στην pole position ο Λοπετέγκι, για να διαδεχτεί τον Πιόλι

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 13 Μαΐου 2023
Ο Τζουλέν Λοπετέγκι στον πάγκο της Γουλβς σε ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ | 13 Μαΐου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Η Μίλαν είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει τον Στέφανο Πιόλι στο φινάλε της σεζόν και έχει ήδη καταλήξει στον υποψήφιο διάδοχό του, με τον Τζούλεν Λοπετέγκι να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία των ροσονέρι.

Η Μίλαν ψάχνει το νέο προπονητή της, που θα έχει διεθνές προφίλ, για να αντικαταστήσει τον Στέφανο Πιόλι που αποχωρεί στο φινάλε της σεζόν και ο εκλεκτός της διοίκησης δεν είναι άλλος από τον Τζούλεν Λοπετέγκι.

Αν και υπήρχαν αντιδράσεις από πλευράς των οπαδών κατά της συγκεκριμένης υποψηφιότητας (μέσω ανακοίνωσης της Curva Sud και του hashtag #Nopetegui που δημιουργήθηκε στο Twitter), οι διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο δεν επηρεάστηκαν στο παραμικρό και αυτή τη στιγμή ο Ισπανός προπονητής εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το χρίσμα.

Όπως αποκάλυψε η ιστσσελίδα "Sportmediaset", οι άνθρωποι των ροσονέρι έχουν κάνει την επιλογή τους και μάλιστα είναι κοντά στο να κλείσουν το deal με τον πρώην προπονητή της Ρεάλ, της Σεβίλλης και της Γουλβς, έχοντας έρθει σε κατ'αρχήν συμφωνία μαζί του και προσφέροντάς του ένα τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως στο βάθος υπάρχουν άλλα τρία ονόματα που ενδιαφέρουν την Μίλαν και αυτά είναι των Φονσέκα (Λιλ), Φαν Μπόμελ (Άντβερπ) και Κονσεϊσάο (Πόρτο), με τον Λοπετέγκι να παραμένει πάντως το φαβορί.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ