ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Οι παίκτες γιόρτασαν μαζί με τους 10.000 οπαδούς που κατέκλυσαν το "Ολίμπικο"

Ο Σάντρο Τονάλι πανηγυρίζει γκολ του επί της Λάτσιο μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της Μίλαν | 24 Απριλίου 2022
Ο Σάντρο Τονάλι πανηγυρίζει γκολ του επί της Λάτσιο μπροστά στην εξέδρα των οπαδών της Μίλαν | 24 Απριλίου 2022 @2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Το γκολ του Τονάλι στο 92' χάρισε ένα χρυσό τρίποντο στην Μίλαν και έφερε έφερε έκρηξη ενθουσιασμού στους ποδοσφαιριστές της, που γιόρτασαν την επιτυχία επί της Λάτσιο μαζί με πάνω από 10.000 τιφόζι των ροσονέρι που βρέθηκαν στο Ολίμπικο.

Ήταν με την πλάτη στον τοίχο σχεδόν σε όλο το ματς και αντιμετώπισε κατάματα μία απώλεια βαθμών που ενδεχομένως να την εκτροχίαζε από τη μάχη του τίτλου, όμως το φινάλε το βράδυ της Κυριακής στην Ρώμη ήταν γλυκό έως και μεθυστικό για την Μίλαν.

Και αυτό γιατί η πίεση που άσκησε απέφερε καρπούς, με τον Τονάλι να υπογράφει το γκολ της νίκης και της ανατροπής απέναντι στην Λάτσιο (1-2) και να σκορπάει ενθουσιασμό στο στρατόπεδο των ροσονέρι.

"Το γκολ επί της Λάτσιο είναι ένα συναίσθημα που δεν θα σβηστεί ποτέ από μέσα μου", είπε μεταξύ άλλων ο χρυσός σκόρερ, με τον Στέφανο Πιόλι να χαρακτηρίζει λιοντάρια τους παίκτες του στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Την ίδια ώρα οι Πάολο Μαλντίνι και Ιβάν Γκαζίδης κατέβηκαν στο χορτάρι για να αγκαλιάσουν προπονητή και παίκτες, ενώ όλοι μαζί πήγαν προς τον κόσμο των ροσονέρι και έστησαν τρελό πάρτι για την κατάληψη της κορυφής της Serie A.

Το εντυπωσιακό είναι πως οι διάβολοι είχαν την υποστήριξη πάνω από 10.000 οπαδών τους στις εξέδρες του "Ολίμπικο", οι οποίοι κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας αφού οι οργανωμένοι τιφόζι της Λάτσιο έκαναν μποϊκοτάζ, διαμαρτυρόμενοι για τα ακριβά εισιτήρια που έβαλε η διοίκηση Λοτίτο.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ