ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Βίλας-Μπόας σπρώχνει τον Κονσεϊσάο στην πόρτα των ροσονέρι

Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο σε ματς της Πόρτο στο Champions League απέναντι στην Άντβερπ
Ο Σέρζιο Κονσεϊσάο σε ματς της Πόρτο στο Champions League απέναντι στην Άντβερπ @2024 MIGUEL PEREIRA/AP IMAGE

Η διοίκηση της Μίλαν συνεχίζει το σαφάρι για την ανέρευση τεχνικού ενόψει της νεάς σεζόν, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να ανεβάζει τις μετοχές του το τελευταίο διάστημα λόγω των διοικητικών εξελίξεων στην Πόρτο.

Το φινάλε της φετινής σεζόν πλησιάζει και όλα δείχνουν πως η Μίλαν θα έχει σύντομα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου-νεο προπονητή, από τη στιγμή που έχει παρθεί η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Στέφανο Πιόλι.

Το ποιος θα είναι αυτός παραμένει ακόμα άλυτος γρίφος από τη στιγμη που έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα έχει ανέβει ψηλά στη λίστα των υποψηφίων ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Θεωρητικά, η απόκτησή του είναι αδύνατη από τη στιγμή που υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Πόρτο ως το 2028, όμως υπάρχει μία σημαντική παράμετρος όσον αφορά σε αυτό το deal και εκείνη έχει να κάνει με τις διοικητικές αλλαγές στους δράκους.

Και αυτό γιατί ο Αντρέ Βίλας-Μπόας κέρδισε τις εκλογές έναντι του Πίντα Ντα Κόστα και είναι εκείνος ο νέος πρόεδρος, με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική χερσόνησο να αναφέρουν πως έχει την πρόθεση να ακυρώσει τη συμφωνία με τον Κονσεϊσάο και να προχωρήσει κατόπιν σε deal με άλλο προπονητή.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει στο τετ α τετ των δύο μέσα στις προσεχείς ημέρες, με την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του Κονσεϊσάο, Ζόρζε Μέντες, έχει προτείνει ήδη τον πελάτη του στην Μίλαν.

Μάλιστα, τα χαρακτηριστικά που έχει ως προπονητής (έχει εμπειρία από πρωταθληματικές μάχες, εμπιστεύεται νέους παίκτες, δεν έχει απαγορευτικό κασέ), του έχουν δώσει πολλούς πόντους, με το ρεπορτάζ να αναφέρε πως οι ροσονέρι έχουν στη λίστα τους και άλλους δύο Πορτογάλους προπονητές: τους Πάουλο Φονσέκα (Λιλ) και Ρούμπεν Αμορίμ (Σπόρτινγκ).

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ