SERIE A

Μίλαν - Μπολόνια 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι ροσονέρι και νιώθουν την ανάσα των Νάπολι και Ίντερ

Ο Ζιρού απογοητευμένος στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπολόνια
Ο Ζιρού απογοητευμένος στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Μπολόνια @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Η Μίλαν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπολόνια στο Σαν Σίρο για την 31η αγωνιστική της Serie A και έμεινε στο 0-0. Με αυτό το αποτέλεσμα είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά έχοντας μόλις έναν βαθμό διαφορά από Νάπολι και τέσσερις από την Ίντερ.

Η Μίλαν κόλλησε στο μηδέν με τη Μπολόνια στο Σαν Σίρο για την 31η αγωνιστική της Serie A. Με αυτό το αποτέλεσμα είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά νιώθει την ανάσα των Νάπολι και Ίντερ που υπολείπονται ενός και τεσσάρων βαθμών αντίστοιχα.

Οι επετειακές φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι μόνο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έφεραν γούρι, μιας και δεν ήρθε το επιθυμητό γι' αυτούς αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ροσονέρι ήταν εκείνοι που απειλούσαν κυρίως σε σετ επιθέσεις, με την Μπολόνια να προσπαθεί να κάνει τη ζημιά μέσω των αντεπιθέσεων. Οι ευκαιρίες των Λεάο στο 16' και Ζιρού στο 45+1' ήταν οι πιο σημαντικές για τους γηπεδούχους, όμως η πρώτη κατέληξε λίγο άουτ και η δεύτερη εξουδετερώθηκε από τον Σκορούπσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά όσο περνούσε η ώρα γινόντουσαν όλο και περισσότερο απειλητικοί, στην προσπάθειά τους να πάρουν στο τέλος το τρίποντο, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν μαζικά και κράτησαν το αποτέλεσμα. Με αυτό το βαθμό, η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς, για τον οποίο η Μίλαν ανέβασε ένα μήνυμα στήριξης στα μάτριξ του γηπέδου, ανέβηκε στη 12η θέση, έχοντας 12 βαθμούς διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια (75' Φλορέντσι), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Μπενασέρ (70' Κεσιέ), Μεσίας (46' Ρέμπιτς), Ντίαζ, Λεάο, Ζιρού (70' Ιμπραχίμοβιτς).

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Σουμαόρο, Μεδέλ (82' Μπονιφάτσι), Τεατέ, Χάικι (71' Κάσιους), Έμπισχερ, Σκούτεν, Σβάνμπεργκ (71' Σοριάνο), Ντικς (82' Εμπαγιέ), Μπάροου (60' Ορσολίνι), Αρναούτοβιτς.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Τα highlights

Σαλερνιτάνα - Τορίνο 0-1

Σαμπντόρια - Ρόμα 0-1

Φιορεντίνα - Έμπολι 1-0

Αταλάντα - Νάπολι 1-3

Γιουβέντους - Ίντερ 0-1

Βερόνα - Τζένοα 1-0

Η βαθμολογία της Serie A

Το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ