ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Παρουσίασε την εντυπωσιακή τέταρτη φετινή της εμφάνιση

Μίλαν: Παρουσίασε την εντυπωσιακή τέταρτη φετινή της εμφάνιση
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE

Η Μίλαν προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της τέταρτης φετινής εμφάνισής της, που θα φορεθεί σε ένα μόνο ματς τόσο από την ομάδα ανδρών όσο και από την ομάδα γυναικών των ροσονέρι.

Μία νέα εμφάνιση αφιερωμένη και στις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της, τόσο εκείνη των ανδρών όσο και των γυναικών, θα λανσάρει η Μίλαν.

Πρόκειται για την 4η κατά σειρά εμφάνιση της φετινής σεζόν για τους Μιλανέζους, με την Puma να συνεργάζεται με την NEMEN και να δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν μόνο για μία φορά.

Συγκεκριμένα, όπως έκαναν γνωστό οι ροσονέρι, η ομάδα ανδρών θα αγωνιστεί με τη συλλεκτική αυτή εμφάνιση στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Μπολόνια που θα λάβει χώρα στο Σαν Σίρο την προσεχή Δευτέρα (4/4) ενώ εκείνη των γυναικών θα παραταχθεί με τη συγκεκριμένη εμφάνιση την ερχόμενη Κυριακή (3/4) απέναντι στην Έμπολι.

"Η Μίλαν υπερηφανεύεται ότι είναι ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος ικανός να συνδυάσει με επιτυχία μια αριστοκρατική ιστορία με μια πραγματικά καινοτόμο φύση.

«Το δικό μας είναι ένα εμπορικό σήμα που ξεπερνά τα όρια ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου και μπορεί να είναι αξιόπιστο και σε άλλους τομείς.

Αυτή η φανταστική συνεργασία με τον συνεργάτη μας την PUMA και την NEMEN μας δίνει την ευκαιρία να συγχωνεύσουμε την παράδοση και την καινοτομία και να φέρουμε την πιο κομψή και σύγχρονη φύση μας στο γήπεδο ποδοσφαίρου", τόνισε ο Διευθυντής Εσόδων της Μίλαν, Κάσπερ Στίλβιγκ.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ