CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν-Λιλ 0-2

Μίλαν-Λιλ 0-2
Λιλ πανηγυρικο

Η Λιλ νίκησε 2-0 τη Μίλαν εκτός έδρας και προκρίθηκε στους "16" της διοργάνωσης

Με αυτή τη νίκη η Λιλ έφτασε τους 9 βαθμούς, αφήνοντας την ΑΕΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ στους 8. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε στο 7ο λεπτό, όταν ο Μποντμέρ έκανε μακρινό σουτ, ο Κάλατς δεν απομάκρυνε όπως θα ήθελε και ο Οντεμβίγκι που παρακολουθούσε την φάση δεν δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι "ροσονέρι" προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις τους ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Πίρλο και ένα μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη. Μάλιστα, στο 23' ο Οντεμβίγκι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όταν έκλεψετην μπάλα και βρέθηκε απέναντι απο τον Κάλατς, όμως ο πορτιέρο των γηπεδούχων παραχώρησε κόρνερ.

Οιφιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι είχαν το δοκάρι στο 60', όταν ο Γκουρκούφ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιντζάγκι έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των Γάλλων.

Στο 67', η αναμέτρηση απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς ο Καντέρ Κεϊτά έκανε το ένα-δύο με τον Μποντμέρ και απέναντι απο τον Κάλατς δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Έξι λεπτά αργότερα η Λιλ θα μπορούσε να κάνει το 3-0, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά απο σουτ του Καμπαγέ και το 2-0 έμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Συνθέσεις
Μίλαν:
Κάλατς, Μπονέρα, Σίμιτς, Καλάτζε, Γιανκουλόφσκι, Μπρόκι (46' Ζέεντορφ), Πίρλο, Αμπροσίνι (54' Κακά), Γκουρκούφ, Ιντσάγκι, Μποριέλο (72' Ολιβέιρα)

Λιλ: Μαλίτσκι, Τσαλμέ, Πλεστάν, Ταυλαρίδης, Ταφορό, Κεϊτά (83' Γιουλά), Καμπαγιέ, Μποντμέρ (89' Φοβέργκ), Μακούν, Ντεμπουσί, Οντεμβίγκε (73' Ρομπέιγ)

Διαιτητής: Γκρέιαμ Πολ (Αγγλία)
Κίτρινες: Κεϊτά (Λιλ)












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ