ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Κόντε ή Μότα είναι το δίλημμα των ροσονέρι για το διάδοχο του Πιόλι στον πάγκο τους

Ο Τιάγκο Μότα σε συνέντευξη τύπου με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Τιάγκο Μότα σε συνέντευξη τύπου με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 JACQUES BRINON / AP IMAGES

Η Μίλαν έχει αποφασίσει να πορευτεί -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- χωρίς τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της από τη νέα σεζόν, με τους Αντόνιο Κόντε και Τιάγκο Μότα να εκφράζουν τις δύο διαφορετικές τάσεις που υπάρχουν στις τάξεις των ροσονέρι.

Ο Στέφανο Πιόλι είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Μίλαν στην κατάκτηση του σκουντέτο τη σεζόν 2020-21 και εκείνος που έδωσε τέλος σε 11 χρόνια ανομβρίας ωστόσο όλα δείχνουν πως ο κύκλος του στους κοκκινόμαυρους του Μιλάνου έχει κλείσει.

Αιτία η απώλεια του πρωταθλήματος και τη φετινή σεζόν αλλά και ο αποτυχία της ομάδας να πάρει το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση στο φετινό Champions League (συνεχίζει στο Europa League), με τον έμπειρο προπονητή να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου και τους ροσονέρι να εξετάζουν τα προφίλ των υποψηφίων αντικαταστατών του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Ντανιέλε Λόνγκο στο "Calciomercato.com", αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο διαφορετικές τάσεις που εκδηλώνονται στο εσωτερικό του συλλόγου αναφορικά με τον αντικαταστάτη του.

Ο Αντόνιο Κόντε είναι ο εκλεκτός του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον νυν σύμβουλο της διοίκησης να θεωρεί πως αυτός είναι ο πλέον κατάλληλος για να πάρει το χρίσμα, όμως την ίδια ώρα δεν συμμερίζονται την άποψη του Σουηδού τα περισσότερα μέλη της διοίκησης.

Σύμφωνα με εκείνους, ο Τιάγκο Μότα έχει δείξει πως με την εξαιρετική δουλειά του στην Μπολόνια (καλά αποτελέσματα, ικανότητα να αναδεικνύει νέους παίκτες) είναι έτοιμος να καθοδηγήσει την Μίλαν, γεγονός που τον έχει φέρει αυτή τη στιγμή στην κορυφή όσον αφορά στους υποψηφίους προπονητές με τις περισσότερες πιθανότητες για τον ηλεκτρικό πάγκο της.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ